Haydi bakalım Kuflu Klavyeye bakmadan yazmaya ve durust olmaya hazırmısınız ? kesinlikle silmek yok yazdıgını bakalım neler cıkıcak. Herkes bir usttekinin cumlesini yazdıktan sonra kendi cumlesini yazıcak. İlk cümle benden Kim bakar ardına sen mi ben mi ? Adın ne senin Gül mü Diken mi?
Ki balar ardna sen mi ben mi ? Adın ne senin gül mü diken mi ? Peşinden koştum gitti gitti , tutmuyorum evet ağlıyorum
peşinden koştum gitti gitti, tutmuyotum ebet ağlıyorum Yana Yana Ben Yandım Benim Adım Korken Senin Adın Buz mu ? Soyle Erimez mi ?
Yana yana ben yandım ben,m adım korken senin adın buzmu ? Söyle erimezmi ? Yoksa sizde Çekoslovakyalılaştıramadıklarımızdanmısınız ?
Gönlümü verdim toprağa... açacak topla ! Bakıp ibret al yere düşen yaprağa , oda eskiden yukardan bakardı toprağa!½£ß½{%&/
Bakıp ibret al yere düşen yaprağa , oda eskiden yukardan bakardı toprağa!£#½ biraz garip oldu Alnımdan Akan Ter Sana Hiç Deymedi...
Alnımdan akan ter sana hiç değmedi... Sen seni bil sen seni , sen seni bilmez isen patlatırlar enseni (=
sen seni bil sen sebi, sen seni bilmez isen patlatırlat emsebi kopyala - yapıştır yaparken en son ne kaldı? buraya yapıştır.
kopyala -yapıştır yaparken en son ne kaldı? buraya yapıştır. aburcuburcuburcu geçen salı olmşu taburcu , sanırsam balık burcu
aburcuburcu burcu geçen salo olmış tavuurcu , sanırsam bakıl burcu : ay aman nalan ne kadar kötüyüm ben .
Gezinen bir gölgeldir hayat, gariban bir aktör sahnede bir ileri bir geri saatini doldurur ve sonra duyulmaz olur sesi....
sahnede bir ileri bir geri saatin doldurur ve sona duyulmaz olur sesii... aşk kalbe girince akıl seyahate çıkarmış...
aşk kalbe girince akıl seyahate çıkarmış... Sana çıkmayacağını bildiğim yolları görmekten korkuyorum belki de kim bilir?