Kpss ortaöğretim - önlisans ve tus sınavları erteleniyor

'Gündemdeki Haberler' forumunda Özgür tarafından 6 Eyl 2010 tarihinde açılan konu

1. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Kopya iddiaları sebebiyle ÖSYM`de geçtiğimiz günlerde aramalar başlatılmıştı. Bu araştırmalar sonucunda şaibeli komisyonun hazırladığı Kpss Ortaöğretim Önlisans ve TUS sınavlarının erteleneceği söyleniyor. Yarın konu hakkında açıklama yapılacak ve tarih belli olacaktır.

2. reddi

reddi New Member

Sorularımız bile satılık olmuş . Cemaatinde dediği gibi hayırlara vesile olsun.

3. Özgür

Yazıktır bu çalınan emeklere... Diyecek söz bulamıyorum gerçekten... Umarım hak yerini bulur... Şimdi bulmazsa 5 sene sonra bulsun ama bulsun..

4. reddi

reddi New Member

buda unutulur gider. Geçen senede olaylar olmuştu hatırlayan varmı şimdi.

5. Özgür

BASIN DUYURUSU
    (07 Eylül 2010)

10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı ile ilgili iddialar üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Merkezimiz Test Hazırlama Biriminde yer alan ana bilgisayar makineleri ile diğer makinelerin imajları incelenmek üzere alındığından, 2010 yılının sonuna kadar yapılması planlanan 12 sınavın sorularının gizliliği kalmamıştır. Bu sınavların sorularının yeniden hazırlanması söz konusu olduğundan sınavlar daha önce duyurulan tarihlerde yapılamayacaktır. Ertelenen bu sınavlar 2010 yılı içinde gerçekleştirilecek olup, yeni sınav takvimi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

6. Küflü Siyah

Küflü Siyah <b>Siyah İnci'miz (: </b>

kadrolaşma planları ellerinde patlasın!

Bu Sayfayı Paylaş