Malzemeler Yarım paket margarin oda sıcaklığında 1 su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı yoğurt 1 yumurta 1 çorba kaşığı sirke 1 su bardağı irmik 1 paket vanilya Yarım paket kabartma tozu 1 çimdik tuz Aldığı kadar un Kenarlarını ve üzerini Bulamak için: irmik Şerbet İçin 3 su bardağı şeker 3, 5 su bardağı su Bir kaç damla limon suyu Üzeri için 1 paket krem şanti 1 su bardağı süt Yeşil fıstık Hazırlanışı İlk önce şerbet malzemelerini bir tencereye koyup kaynatın ve soğumaya bırakın. sonra Hamur malzemelerini karıştırıp kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edin. Hamuru 5-10 dk dinlendirin merdaneyle açın. Bardakla kesin çıkan yuvarlakları sayın yarısının ortasını bir kapak yardımıyla delin. Delik olan Hamuru delik olmayan hamurun üzerine koyun ve elinizle düzeltin. Dışını ve üstünü irmiğe bulayın margarinlenmiş tepsiye dizin. 180 derecede hafif kızarana kadar pişirin. Fırından çıkınca soğuk şerbeti üzerine gezdirin. Şerbetin her tarafına bulaşması için biraz bekledikten sonra diğer taraflarını çevirin. Servis tabağına alın. Fazla Şerbetini süzün üzerine sütle çırptığınız krem şantiyisıkın hemen servis yapmayacaksanız buzdolabına kaldırın. bu sefer fotoları birleştimeyi değilde albüm yapmak istedim çok güzel bir tatlı tavsiye ederim AFİYET OLSUN.