5 adet yufka 500 gr ıspanak 200 gr peynir 200 ml krema 2 yumurta+1 yumurta üzeri için 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket kabartma tozu bir çay kaşığı karabiber,tuz sarımsak tozu İç harcı için 2 yumurta,sıvıyağ,krema,kabartma tozu kasede çırpılır. Yıkanmış ıspanaklar ince kıyılır peynir rendelenir ,karabiber,tuz sarımsak tozu ilave edilerek karıştırılır. Yağlanmış tepsiye yufka serilir,kremalı harçtan bolca sürülür,2. ve 3 yufkaya da aynı işlem yapılır üzerine ıspanaklar yayılır. Kalan 2 yufkada serilir kalan iç harca 1 yumurta daha eklenerek yufkanın üzerine bütün harç dökülür. Yufkaların harcı çekmesi için bir kaç saat bekletilir. Isıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirilir. Fırından çıkınca kağıt havlu nemli olacak şekilde ıslatılır, böreğin üzerine örtülür. Dilimlenerek servis edilir .