Kristan Higgins - Geç Gelen Mutluluk

'Kitap tanıtım' forumunda SblMrt tarafından 24 Haz 2013 tarihinde açılan konu

1. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

TAM DA HAYATI VE AŞKI ÇÖZDÜĞÜNÜ SANDIĞI ANDA... Boşanma avukatı Harper James, bir türlü huzur bulamıyordu. Kız kardeşinin düğününde eski kocası Nicke rastlaması yetmezmiş gibi bir de onunla ülkenin diğer ucuna seyahat etmek zorunda kalmıştı. Evde kendisini bekleyen müstakbel nişanlısı ise ona büyük bir sürpriz hazırlamaktaydı. Tekrar hayatına giren, eski cazibesi ve yakışıklılığından zerre kaybetmemiş Nicke karşı koymak Harper için işkence gibiydi. Ona bu kadar yakınken dokunamamak Gözlerinin hapsinden bir daha asla kurtulamayacağı hissi Bu kez işler ya yolunda gidecek, ya da arapsaçına dönecekti. Yüreğinizi sımsıkı saracak, neşenizi yerine getirecek bir roman. Susan Mallery Şaşırmaya, gülmeye, ağlamaya ve eğlenmeye doyamayacağınız, yılın, belki de son on yılın en iyi aşk kitabı Hayal kırıklığına uğratacak tek bir yanı var o da son sayfaya gelince bitiyor olması. The Reading Frenzy uzun süre etkisi altında bırakacak duygu yüklü bir aşkın hikayesi. Booklist Mizahla yoğrulmuş bu romantizm kalbinize iyi gelecek. Romantic Times

Sibel Not:Ben keyifle okudum bu kitabı.Kıza ve köpeğine baya güldüm.

2. kimya

kimya Well-Known Member

teşekkürler :)

3. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

mutluluk gelsin ama geç gelmesin ne işe yarar geç geldiğinde :(

teşekkürler Sibelmert

4. alkane

alkane Well-Known Member

Tanıtım için sağol zibelimmmm:mjk:

5. nimeta

nimeta New Member