Kullanılmış tıbbi cihazlar

Discussion in 'Sağlık' started by medwow, Feb 14, 2011.

1. medwow

medwow New Member

Yakın dönemde, kliniğim için tüm nitelikleri ve ayrıntılarıyla birlikte iyi kalitede bir Panoramic Dental X-ray cihazı bulmam gerekiyordu ve kullanılmış bir ürün almak orijinal planım olmamasına rağmen bütçem maksimum 12.000 $ idi. Özellikle tam olarak dijital bir cihaza ve uyumlu bir yazıcıya ihtiyacım vardı. Ayrıca, yetişkinler, pediatrik ve TMJ uygulamaları için de uygun bir ürün olmalıydı.

Yerel piyasada yoğun bir kıyaslama alışverişi yaptıktan sonra internete hiç aşina olmayan biri olarak Dotmed ve diğerleri gibi çevrimiçi bir tıbbi ekipman portalı olan ancak uluslar arası bir kapsama sahip MedWOW ile karşılaştım ve arama motorunu gerçekten kullanımı çok kolay buldum. Aslında farklı fiyat aralıklarındaki cihazlara bakarak seçebiliyor ve ürünleri kıyaslayabiliyorsunuz böylelikle de aradığım şeyi çabuk bir şekilde bulmam çok oldu. Satıcıya mail attım ve aynı zamanda bana rekabetçi fiyat teklifleri gönderen diğer dental ekipman satıcıları seçtim ve hemen hemen yaklaşık fiyat verdikleri için dünyanın benim bulunduğum kısmında bulunan satıcılardan birinden satın alarak işlemi sonlandırdım böylelikle nakliye ucuza geldi. Sonuçta, ben satın aldığım ekipmandan son derece memnunum ve satın alana kadar ürünün kullanımda olması ve fiyata sökümün ve tekrar kurulumun da dâhil olması benim durumla ilgili olarak çok daha güven de hissettirdi.

Michael Viljoen, Güney Afrika

Share This Page