(4 kup için ) 6-7 dilim kakaolu kek 80 gram çikolata 1 dolu yemek kaşığı ince çekilmiş fındık 1 tatlı kaşığı tereyağ yarım çay bardağı kaşığı süt Krema İçin; 1 poşet krem şanti (bir paketten 2 poşet çıkıyor 1 tanesi kullanılacak) 1,5 çay bardağı süt 1 çay bardağı süt kreması 1 yemek kaşığı portakal kabuğu veya 1 çay kaşığı portakal aroması 1 çay kaşığı vanilya Yarım çay bardağı sütü ısıtın. Isınmış sütün kasesine çikolatayı ve tereyağı ekleyerek erimesini sağlayın. Kek dilimlerini parçalayıp erimiş çikolata ve fındık ile karıştırıp kuplara paylaştırın. Krem şantiyi süt ile iyice çırparak hazırlayın. Kremayı da ekleyip 3-4 dakika çırpın. En son portakal aroması veya kabuğunu ve vanilyayı ekleyin kremayı kuplara paylaştırın. Dilediğiniz gibi süsleyin.