Malzemeler; 1 paket tuzsuz etimek üzerine serpmek için bolca hindistancevizi Kreması İçin; 1 litre süt 5 yemek kaşığı un 6 yemek kaşığı şeker 2 yemek kasığı nisasta 1 tane yumurta 1 paket labne peyniri 1 paket vanilya Şerbeti için; 1,5 su bardağı su 1,5 su bardağı şeker Yapılışı; Şerbeti için gereken malzemleri küçük bir tencereye alın ve kaynamaya başladıktan itibaren 7-8 dakika daha kaynatın ve ocaktan alın. Etimekleri büyük boy kare borcama dizin, üzerine şerbeti dökün. Şerbet değmeyen yer bırakmayın. Krema İçin gereken malzemleri labne ve vanilya hariç bir tencereye alın, iyice karıştırın ve göz göz oluncaya kadar kaynatın. Ocaktan alıp labne ve vanilyayı ekleyin, mikserle 4-5 dakika çırpın. Hazır olan kremayı etimeklerin üzerine dökün, üzerini düzeltin. Bolca hindistancevizi serpip soğuyunca buzdolabına alın. 5-6 saat dinlendirip servis edin. aLINTIDIR.