Malzemeler: 250 gr labne peyniri 1 kutu krema ( 200gr) 1 pk bitter çikolata ( 80 gr) Yarım su bardağı şeker 2 tepeleme yemek kaşığı kakao 2 tatlı kaşığı tereyağ ( 20 gr) 1 pk vanilya Labneli Tatlının Yapılışı: Derin bir kapta şeker ve labne şeker eriyene kadar çırpılır. Benmari usulu erittiğimiz çikolata ve tereyağ ılıdığında labnenin içine ilave edilir ve çırpmaya devam edilir. Krema da ilave edilip birkaç dakika çırpıldıktan sonra kakao ve vanilya da dökülür ve birkaç dakika daha iyice karışına kadar çırpılır ve sıkma torbasına doldurulur ve 15 dakika dolapta bekletilir,sonra servis edeceğimiz kuplara sıkılır ve tekrar dolapta soğumaya bırakılır. Soğuyan tatlının üzerine tercihe göre,fındık,meyve parçaları veya süs şekerlerden serpilir. ALINTIDIR.