Tarama Dzida75 Düzenleme Ser_reS ABY Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. PDF Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. bu kitabı bu aralar beni fazlaca deli eden tatlı düşmanım adiloşa ithaf ediyorum bugun başka kitap paylaşcaktım bir aksilik oldu artık yarına kapak kopatlar azcık sabır:füü:
ben ve uslanmak sız uslanıcakmısız pekı:füü: sanada yenı avatarın hayırlı olsun o ne oyle kapak kopat:zuhaha:
Serra o ne kapak öyle :zuhaha: Bu dünyada baskalarinin isine müdahale edilmeyecegini ögretemedim mi ben sana apulasi haa:füü: YOK anam yok bu kiz adam olmayacak birak insanlar özgür takilsin sen mahalle bekcisi misin:kzgn::hih: ne karisiyon islerine:kzgn: utanmasan nikah defteri istiycen aaaaaaa:zuhaha::zuhaha: Gönlüne saglik:gül: Adilos canim kitabin hayirli olsun iyi okumalar:canim: