2 Lavaş veya tortilla 5-6 dilim sucuk Yarım kabak (ince dilimlenmiş) 1 Çarliston (ince dilimlenmiş) Siyah- yeşil zeytin (dilimlenmiş) 1 Çay bardağı rende kaşar peyniri 4-5 dilimlenmiş çerry domates 1 tutam fesleğen 1 çorba kaşığı kadar tereyağı Sosu için: 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı ketçap 2 çorba kaşığı su Hazırlanışı: Fırınımızı 170c önceden ısıtıyoruz. Tepsimize yağlı kağıt seriyoruz. Lavaşlardan birini yayıp üzerine 1 kaşık tereyğımızı sürüp üzerine diğer lavaşımızı seriyoruz. İki lavaşın birbirine yapışması için yapıyoruz bu işlemi. Lavaşımıza önce çırptığımız sos malzememizin hepsini yayıyoruz. Üzerine önce kabak dilimlerimizi sonra sucuklarımızı, biberlerimizi, zeytinlerimizi ve domateslerimizi yayıp en üste rende kaşar peynirimizi serpiyoruz . En üste fesleğen serpip fırınlıyoruz. Afiyet olsun..