MALZEMELER Tart kısmı - 250 gr yumuşak tereyağ (1 paket margarin kadar) - 1 su b.pudra şekeri - 1 limon kabuğu rendesi - 1 su b.un Limonlu kısmı - 4 yumurta - 1 limon suyu ve kabuğu rendesi - 2 su b.tozşeker - 1 su bardağından 2 parmak eksik un - üzerine serpmek için pudra şekeri YAPILIŞI Tart kısmı için gereken bütün malzemeler yoğrularak hafifçe yağlanmış borcama yayılır. 170 derecede üzeri hafif kızarana kadar pişirilir.Fırından çıkarılarak biraz soğuması beklenir. Limonlu kısım için gereken malzemeler çırpılarak tartın üzerine dökülür ve tekrar fırına sürülür. Üzeri iyice kızartılıp kürdan ile pişip pişmediği kontrol edildikten sonra fırından çıkarılır soğuması beklenir. Daha sonra pudra şekeri serpilerek servis edilir.(1 gün sonra daha güzel oluyor)