Taban İçin; 6 adet burçak bisküvi yarım çay kaşığı tarçın Orta tabanı için; 1 paket süt kreması 1 çay bardağından 1 parmak eksik pudra şekeri 1 dolu yemek kaşığı labne peyniri Limonlu Kat; 2 limon suyu yarım çay bardağı su 4-5 yemek kaşığı şeker 1 silme yemek kaşığı nişasta Öncelikle soğuması için limonlu katı hazırlıyoruz.Su,limon suyu,nişasta ve şekeri koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirin. Koyulaştığında altını kapatın arada karıştırarak soğumaya bırakın. Bisküvileri bir havanda veya robotta iyice ezin içine tarçını karıştırın. Kup'un tabanına biraz bisküvi karışımı koyun. Kremayı mikserle 5 dakika çırpın.İçerisine pudra şekeri ve labne peynirini de ilave edip 5 dakika daha çırpıp bisküvili karışımın üzerine paylaştırın. Hazırlamış olduğunuz limonlu karışımı da en üstüne paylaştırıp tatlınızı dolapta soğumaya bırakın.Üzerini beyaz çikolata ve nane ile süsleyip servis yapın .