Dr.Jake Linley Lydia Craven´a aşıktır..Ancak onu asla elde edemeyeceğini düşünmektedir..Çünkü Lydia Craven , zeki, güzel, kitapları, matematik ve astronomiyi seven ,çağının entellektüel kadınlarından biridir ve yaptığı matematik hesaplara göre(!) , ebeveynleri gibi bir aşk evliliği yapabilme olasılığı çok düşüktür..Bu yüzden aşık olmamasına rağmen anlayışlı bir adam olarak gördüğü Mr.Wray ´in evlilik teklifini kabul eder.. Tabii Jake ´nin bu işi bu kadar kolay kabullenmeye niyeti yoktur.. Ve Lydia nişan partisinden sonra şarap mahzeninde Jake ile birlikte bir süre kapalı kalınca, yaptığı olasılık hesaplarını kontrol etmeye başlar.. Karakterler hakkında: Lydia , Derek ve Sara Craven´ in kızları.. Kleypas, Derek ve Sara´nın hikayesini “Dreaming of You” kitabında anlatıyor .. Dr.Jake Linley´de “Someone to Watch Over Me“ ´de ilk kez karşımıza çıkmıştı.. Kitap , içinde Julia Quinn , Kinley MacGregor ve Lisa Kleypas´dan birer hikaye bulunan ,üçü birarada regency-historical türü kitaplardan..Haliyle kapakları aynı..Oldukça düz,ders kitabı havasında bir kapak ..Bu yüzden yazarın resmi ile birlikte kullanmayı istedim.. kley.PDF Keyifli okumalar dilerim..
Kitap "Where is My Hero " ismiyle üc yazarli ortak kitap olarak basilmis ve bildigim kadariyla Türkce cevirisi yok maalesef..ff:
türkçe özetleriyle birlikte paylaştığın ing kitapları daha rahat okuyorum çünkü benim ing çok iyi değil ama okudukça da gelişiyor ve türkçe özetler işimi kolaylaştırıyor teşekkür ederim
offff yaaa, dünden beri bu 3. kez yazışım. Tam bitirip gönderiyorum site kayıplara karışıyor birden. Bakalım bu gidecek mi. Türlü çeşit yazı yazmıştım her ikisinde de. Bu ara sıkça oluyor sitenin ara ara açılmaması. Umarım kalıcı bir sorun değildir. Hemen teşekkürümü de edeyim; sevgili anonim, konusu gel beni oku diyor ama nerde o dil bilgisi bende? Yine de böylesi ilginç bir kitapla tanışmamızı sağladığın ve emeğin için çok teşekkür ediyorum. Ohhh beee...