Lisa Kleypas -Wallflowers 4 - Nisan Yağmurları

'Kitap tanıtım' forumunda tantana tarafından 26 Mar 2013 tarihinde açılan konu

1. tantana

tantana Well-Known Member

Uygun bir koca arayışıyla geçen üç Londra sezonunun ardından Daisy Bowman’ın babası, kızına kesin bir dille koca bulması gerektiğini söyler. Hem de hemen. Ve eğer Daisy uygun bir talip bulamazsa, babasının seçtiği adamla evlenmek zorunda kalacaktır: acımasız ve soğuk Matthew Swift’le.
    Daisy dehşete düşmüştür. Bir Bowman yenilgiyi asla kabul etmediği için, o da biriyle… Matthew dışında herhangi bir taliple evlenmek için her şeyi yapmaya karar verir. Ama Matthew’un dayanılmaz çekiciliğini hiç hesaba katmamıştır… ve kısa süre sonra aralarında ikisinin de karşı koyamadığı ateşli bir aşk başlar. Daisy yıllardır nefret ettiği Matthew’un aslında hayallerinin erkeği olduğunu öğrenecektir.

“Gerçekten yetenekli bir öykücü.”
    Publishers Weekly

Çevirmen : Nil Bosna
    Sayfa Sayısı : 348
    Çıkış Tarihi : Nisan 2013

2. alkane

alkane Well-Known Member

Ahha çok mutlu oldum şimdi.:Lv:Bu güzel haber için teşekkürler tantişim:mjk: uzunnnnnnn zamandır bu kitabı bekliyordum...

3. gülay

gülay Well-Known Member

evet ben de çok mutlu oldum...hele de şu sıralar hangi kitabı alsam acaba diye araştırma yaparken...:Lv::canim:çok teşekkürler tantana...:gül::sak sak:

4. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

tanıtım için teşekkürler Tantana...

5. fosilll

fosilll Well-Known Member

tesekkürler

6. zipper

zipper quae nocent docent

merakla bekliyorduk bu kardeşi de, teşekkürler tantana:)

7. bukito

bukito Well-Known Member

teşekkürler tantişim....

8. dolunay

dolunay Active Member

sonunda çıkıyor.okumak için sabırsızlanıyorum.uzuuuun bir aradan sonra nihayet epsilon lisa kleypas'ı hatırladı.umarım serinin 5.kitabı için bu kadar uzun beklemeyiz.tanıtım için teşekkrler.

9. tantana

tantana Well-Known Member

o zaman sana bir haberim var bu seride aslında 1.kitaptan önce serinin 0,5. kitabı var ve çok beğenilmiş.seri 6 kitap yani.

10. dolunay

dolunay Active Member

öylemi seriyi araştırıken ben sadece Rafe Bowman ve Hannah karakterlerinin olduğu 5. kitapla ilgili bilgi bulmuştum.başka kitap yoktu.serinin beğenilmemesi gibi bir seçenek yok gibi zaten :D en azından benim için.yazarın okuduğum her kitabı beğendim.bilgi için teşekkrler.umarım kısa zamanda serinin diğer kitaplarını ve yazarın diğer serilerini okuyabiliriz.

11. BEYAZ

BEYAZ E-kitap Müdavim

Çok teşekkür ediyorum...emeklerinize sağlık...:)

12. asmetem

asmetem New Member

teşekkürler

13. kelda

kelda Member

teşekkürler

14. gülnis

gülnis New Member

teşekkürederim

15. lacivert16

lacivert16 New Member

teşekkürler