Malzemeler Hamuru için; 3,5 su bardağı un 1 su bardağı ılık su yarım çay bardağı sıvıyağ 15 gr yaşmaya veya 1 tatlı kaşığı kurumaya 2 çay kaşığı tuz İçi; 2-3 tane haşlanmış patates 1 küçük baş kurusoğan 3 yemek kaşığı sıvıyağ tuz, karabiber, toz kırmızıbiber 1 çay kaşığı kurutulmuş reyhan Kızartmak için 1,5 su bardağı sıvıyağ. Yapılışı Mayayı 1 bardak ılık suda çözündürün. Diğer malzemeleri de ekleyip, ele yapışmayacak, yumuşak bir hamur yapın. Ilık bir yerde, 1 saat mayalandırın. Haşlanmış patatesleri ezin. Soğanı yemeklik doğrayıp, 3 yemek kaşığı yağda kavurun. Patates, soğan, tuz ve baharatları karıştın. (Bu iç malzemeye reyhan çok farklı bir aroma katıyor, eksik etmeyin derim.) Hamuru 4 bezeye ayırıp, 3-4 mm kalınlığında açın. 10 x 10 cm kareler halinde kesip, iç malzemede koyun ve üçgen şekilde kapatın. Kızgın yağda kızartıp servis yapın.