Malzemeler; -2,5 su bardağı süt -5 yemek kaşığı şeker -3 yemek kaşığı tepeleme un -2 yumurta sarısı -1/2 paket vanilya -1/2 pk. krem şanti (1/2 bardak süt ile çırpılacak) -1/2 pk. labne peynir -3 yemek kaşığı krema -1 pk. eti burçak -4 adet muz (çilek de kullanabilirsiniz) Yapılışı; -Bisküvileri rondodan geçirip bir kenara alalım -Süt, şeker, un ve yumurta sarılarını iyice çırpıp muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim -Krem şantiyi hazırlayalım -Ilınan muhallebinin içine önce labneyi katıp mikserle çırpalım -Daha sonra krem şantiyi, vanilyayı ve kremayı ekleyip çırpalım -Kremadan kuplara ikişer kaşık koyalım (kabın büyüklüğüne göre 5-6 kup oluyor) -Üzerlerine doğranmış muzlardan 4-5 dilim yerleştirelim -Muzların üzerine 1 yk. kadar bisküvilerden yayalım -Ve tekrar krema koyup devam edelim -Dolapta en az 5-6 saat dinlendirelim -Kare bir borcama hazırlayıp dilim servisi de yapabilirsiniz. Alıntıdır.