3 yufka 1yumurta yarım paket kelebek makarna 1 çay bardağı sıvı yağ 200 gr beyaz peynir 3 kaşık yoğurt üzeri için 1 yumurta 2 kaşık yoğurt çörek otu Makarna normal yemek kıvamına göre biraz daha pişirilir. Suyu süzülür ve tencereye alınır. Yoğurt,yumurta ve sıvı yağ iyice çırpılır ve makarnanın üzerine dökülür. Peynir de ilave edilir ve iyice karıştırılır. Bir yufka tepsiye kenarlardan taşacak şekilde serilir. Üzerine bir yufka koyulur. Makarnalı karışımdan dökülür.Diğer yufka koyulur. Tepsinin kenarlarından taşan yufkalar güzelce böreğimiz kapatılır. üzerine yumurta ve yoğurt karıştırılıp üzerine sürülür. Çörek otu serpilir.170 derece fırında pişirilir...