Malzemeler 1 paket yassı spagetti 1 paket krema 1 çay bardağı süt yarım kahve fincanı sıcak makarna suyu 500 gr. yıkanmış, doğranmış mantar 3 diş sarımsak 1 küçük doğranmış soğan 2 yemek kaşığı tereyağ 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi karabiber tuz fesleğen Hazırlanışı Makarnamızı paketin üzerindeki tarife göre haşlayalım. Makarna haşlanırken sosunu da hazırlayalım ki sıcak sıcak servis edebilelim. Tereyağ ve sıvıyağını birlikte tencereye koyalım, hafif ısınınca dövülmüş sarımsakları, soğanları ve mantarları içine ilave ederek kavuralım. Kavrulurken ısının yüksek olmasına dikkat edin ki mantarlar sulansın ve kendi suyunda pişsin. Kavrulan mantarların üzerine krema, süt, makarna suyu, karabiber ve tuzunu ekleyelim. Beraberce 5 dakika daha kaynasın ve kaşarın yarısını da ekleyerek sosun altını kapatalım. Haşladığınız sıcak makarnayla sıcak sosu iyice karıştıralım. Kaşar peynirinin kalan yarısını ise makarnayı genişçe bir servis tabağına aldıktan sonra üzerine serpelim ,sıcak servis yapalım