Malzemeler; 600 gr kuzu kuşbaşı (dilerseniz daha fazla) 500 gr mantar 2 tane kuru soğan 1 yemek kaşığı salça (ya da 1 kavanoz domates konservesi) salça kullanacaksanız 1 su bardağı sıcak su Tuz, karabiber Krep İçin; 3 tane yumurta 2,5 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 çay kasığı kabartma tozu yarım çay bardağı sıvı yağ tuz Yapılışı; Eti tencereye alın ve suyunu çekene kadar kavurun. Soğanı yemeklik dograyın, ete katın. Kavurmaya devam edin. Domates konservesini yada salçayı ekleyin. Salça kullanıyorsanız biraz kavurun. Mantarları doğrayın, ete katın, suyunu salıp çekene kadar kavurun. Konserve kullanmıyorsanız suyu katın ve tenceredeki su tamamen bitene kadar pişirin, baharatları katıp ocaktan alın. Etler piserken krepleri hazırlayın. Tüm krep malzemesini karıştırın, varsa el blendırından geçirin. Krep tavasını ilk kullanımda hafif yağlayın, birer kepçe dökerek krepleri arkalı önlü pişirin. Pişenlerin üzerini bir tepsiyle örtün, kurumasınlar. Bir krebi küçük bir kâseye koyun, ortasını çukurlastırın, içine etli harçtan biraz koyun ve kreplerin karşılıklı kenarlarını kapatın, kare bir bohça elde edin, ters çevirip yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin. Üzerlerine birer dilim kaşar peyniri koyun, 200 dereceli fırında peynir eriyene kadar pişirin, sıcak sıcak servis edin. Alıntıdır.