Marc Levy - Keşke Gerçek Olsa

'E-Kitap' forumunda YıldızlıAtlas tarafından 24 Haz 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

İşten eve yorgun döndüğünüz bir gün, banyo dolabınızın içinde bir kadın bulsanız ne yapardınız? Hele bu kadını sizden başka kimse görüp sesini duyamıyorsa? Genç ve güzel bir doktor olan Lauren, bir trafik kazası sonucu bitkisel yaşama girer ve çalıştığı hastaneye getirilir. Lauren'in bedeni hastanenin yoğun bakım odasında yatarken ruhu özgürce dolaşmaya başlar. Lauren'in ruhunun en önce gittiği yer elbette yıllarca oturmuş olduğu, ama bitkisel yaşama girdikten sonra genç Amerikalı mimar Arthur'a kiralanmış olan apartman dairesidir. Ayrılmaz ikili gibi birlikte yaşamaya başlayan Lauren ile inanılmaz olana inanan Arthur'un arasında duygusal bir yakınlaşma olması kaçınılmazdır. Öte yandan Lauren'in görünmez bedeniyle katıldığı bu birliktelik, genç adamın başını derde sokmakta gecikmeyecektir. Kimi zaman güldüren, kimi zaman hüzünlendiren anlatımıyla Keşke Gerçek Olsa modern bir peri masalı. Beklenmedik bir sona ulaşana kadar bir solukta okunan roman, Fransa'da 2000 yılında yayınlanır yayınlanmaz çok satan kitaplar listesinin ilk sırasına oturdu vu bu yerini haftalarca korudu. İzmir kökenli bir aileden gelen Mare Levy'nin çeşitli ödüller alan, bugüne kadar yirmi sekiz dile çevrilen ve bir milyondan fazla okura ulaşan bu romanı, Mark Waters tarafından filme de çekildi.
    ...
    Film'i çok beğenmiştim. Başrollerinde Reese Witherspoon ve Mark Ruffalo oynuyor. Kitap ise daha fazla etkiledi beni. Ben kitabı çok sevdim. Filmide:) Keyifli okumalar. Bulursam devam kitabı olan 'Sizi Tekrar Görmek'i de tarayacağım. Bu aşkın devamını çok merak ediyorum çünkü:füü:

Sizi Tekrar Görmek

Gizli içerik:
    Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.

linki yenilememde yardımcı olan Eun Sung'a teşekkür ederim.

figen çağılcı ve SABAR bunu beğendi.
  2. epicay

epicay Active Member

teşekkürler

3. nazzlıcann

nazzlıcann Well-Known Member

çok teşekkürler...

4. adakaya

adakaya Active Member

emeğinize sağlık

5. EBRU_

EBRU_ <b>yorgun akrep</b>

teşekkürler Caroline emeklerine sağlık

6. buk@

buk@ Well-Known Member

Teşekkürler sabriye ablacım

7. htckyc01

htckyc01 Well-Known Member

teşekkürler

8. kimya

kimya Well-Known Member

çok teşekkürler

9. raindrops

raindrops New Member

evet filmi çok güzeldi. kitabı olduğunu bilmiyordum. emeğine sağlık çok teşekkürler

10. saifa

saifa Well-Known Member

teşekkürler

11. rozen

rozen Active Member

sagol

12. asiz

asiz New Member

Teşekkürler.

13. birdie

birdie Well-Known Member

Her ikisini de (yok üçünü de) çok merak ettim. Tanıtım ve tüm emeklerin için çok teşekkür ediyorum. Aşkın böylesini de anlamaya çalışalım bakalım.

14. mavi.suna

mavi.suna Active Member

teşekkür ederim

15. seleniti

seleniti Active Member

çok teşekkürler Caroline, ellerine sağlık :)

16. anubis

anubis New Member

çok teşekkür edrim:)

17. hutema

hutema New Member

teşekkürler

18. catherina

catherina New Member

ellerine sağlık

19. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

teşekkürler....