Margaret McKean - Şu Çılgın Gönül / Yeni Umutlar - 19 Gelişim Yeni Umutlar No: 19 (1984) İngilizce Adı : This Wild Heart (1982) Second Chance at Love Books E-Kitap: Clondike Arka Kapak: Kansere yakalanan kocasının zamansız ölümü, Dusty Winthrop’un, yaşama sevincini ciddi bir iş kadını maskesinin altında başarıyla saklamasına yol açmıştı. Etrafındaki hiç kimse bu soğuk çehrenin altında yatan ihtirasların farkında değildi. İşte Ben Foster, tam da böyle bir anda çıktı genç kadının karşısına. Onun ısrarlı duygusallığı ve bitmez tükenmez istekleri Dusty’nin bütün direnme gücünü kıracak ve genç kadın en sonunda ona teslim olacaktı. Ama Ben’in Texas’taki çiftliğinde kötü bir sürpriz bekliyordu onu. Hayır! Hastane koridorları ve korkunç bir hastalıkla dolu geçmişinin yeniden hortlamasına izin veremez, böyle bir yaşantıya bir kez daha katlanamazdı.... Ve Dusty, Ben’i terk etti... Kitabın İçinden: Dusty’nin duyduğu arzu şimdi bütün vücuduna yayılmıştı. Ben, Dusty’nin boynunu öpüyor, bir yandan da gömleğinin düğmelerini açmaya çalışıyordu. Az sonra, Dusty sutyeninin üstünden göğsünün avuçlandığını hissetti. Ben’e iyice sokulurken göğüs uçları da sertleşmişti. Ama bu anda birdenbire, gözünün önüne Randy’nin zayıf vücudu, solgun rengi, gözleri ve kendisine uzanan titrek elleri geldi. Kendini Ben’in kollarından kurtararak yere oturdu. «Yapamam,» dedi. «Burada değil, bu evde yapamam.» Yeni yıldaki ilk paylaşımım… 2012 yılında gönlünüzün derinlerinde sakladığınız en ümitsiz dileklerinizin gerçek olması dileğiyle tüm "Küflü ailesine" armağan ediyorum. :gül::Frnds: Her şeyin başı sağlık… Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Bu kitap kuflu.com üyeleri için paylaşmak amaçlı taranmış ve düzenlenmiştir. Lütfen başka sitelere taşımayınız.
Yeni yılın ilk gününde de emek harcamaya ve emeğinizi paylaşmaya devam ediyorsunuz. Sevgili clondike, paylaşımlarının bu yıl da bitmeyeceği inancıyla şimdiden teşekkürümü ediyorum. Sağlık dolu, huzurlu, barışın hüküm sürdüğü, sevmenin ve sevilmenin hiç eksik olmayacağı bir yıl olması umuduyla, her tür paylaşımın da sürmesi dileğimle...
teşekkürler Clondike emeğine sağlık hiç yeni umutlar okumadım diyecektim Japonya ile ilgili bir tane okumuştum güzeldi bu da öyledir umarım
Yeni yili yeni bir paylasimla baslatmissin sevgili Clondike.. Samimi dileklerine tüm yüregimle katiliyorum...Ve emegin icin cok cok tesekkür ediyorum..