Malzemeler; 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı erimiş ve ılımış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu 1 paket venilya 4 su bardağı un 3-4 yemek kaşığı istediğiniz bir marmelat üzerine serpmek için pudra şekeri Yapılışı; *Geniş bir kaba un ve kabartma tozu hariç diğer malzemeleri alın, güzelce karıştırın. *Unu ve kabartma tozunu ekleyerek bir hamur hazırlayın. *Hamuru buzdolabında yarım saat dinlendirin (kolay çalışabilmek için) ve tezgahta 0,5 cm kalınlığında açın. *İstediğiniz bir kalıpla kesin, kestiğiniz hamurların yarısının ortasını daha küçük bir kalıpla keserek çıkartın. *Hamurları yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin ve 180 dereceli fırında beyaz kalacak şekilde pişirin. Çok çabuk piştikleri için fırının başından ayrılmamanızda fayda var! *Fırından çıkan kurabiyeleri soğutun, düz parçaların üzerine biraz marmelat sürün, diğer delikli kurabiyeleri üzerlerine oturtun ve üzerlerine pudra şekeri eleyin. *Ortadaki boşlukları marmelatla doldurun ve 1 ya da 2 gün dinlendirip servis edin. Not:Mutlaka bir gün buzdolabında dinlendirin ki hem marmelat kurabiye katlarını tutsun hem de lezzeti birbirine geçsin. Ayrıca bulabildiğiniz en küçük kalıbı kullanmak lokmalık olabilmeleri için iyi olacaktır.Misafiriniz varsa 1 ya da 2 gün önce hazırlayabilirsiniz. Bekledikçe güzelleşen bir kurabiye. Alıntıdır.