merhaba benim adım büşra:^^: 16 yaşını bitirdim lise2 ye gidiyorum aslında sitenin adını uzun zamandır duyuyordum ama üye olmamıştım umarım güzel vakit geçiririz:$ kitap okumayı ve film izlemeyi çok severim twilight harry potter favorilerimdir ayrıca gossip girl fanıyım
Hoşgeldin sevgili Büşra. Dilerim bizimle kalıcı olursun. Keyifli Küflenmeler. (Özgür'ün ilk mesajını buraya yazanlar hakkında ki yorumunu duyar gibiyim.Kalıcılık konusunda...Sana katılıyorum Sayın Genel Sorumlum) Dilerim bizi haksız çıkarırsın Büşracığım
ailemize hoşgeldin büşra:^^: sitede dolaştıkça o uzun zamanı kaybettiğin için üzülürsün ama hiç bi şey için geç değil keyifli küflenmeler
en küçük küflülerimizden biri olmaya adaysın kalıcı paylasımcı bir küflü olman dileğiyle aramıza hoşgeldin büşra
Merhaba Büşra Akran okul mağduru statüsündensin, gel küflü koltuklarımıza oturda sana bir küflü limonata verelim Hoş geldin
Bizim Büşra hanım buralarda da takılıyo Elif'im. Bende bu gün gördüm zaten direk profiline daldım. Hadi Büşra hayırlı olsun.