Messenger'da Tek Kişi İçin Online Olmak

'Kuflu Sözlük' forumunda SeaBoy` tarafından 17 Mar 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. SeaBoy`

SeaBoy` " ۱۹ ٦ط "

Genelde çevrimdışı takıldığın msn'de sağ alt köşede çıkan ''...'' kişi açtı şeklide kutucuk yüzünde hemen cevrimiçi olmak. (Ben bununla yetinmeyip meşgül bile oluyordum.)

Genelde merhba dersiniz, aa der galiba size bende yeni girdim. oysa haberi bile yoktur kaç saattir onun açmasını beklediğinizden...

Neyse konuşma bittiğinde o gider, biraz buruk olur galiba içimiz.. Dikkatin kendine gelir, bakarsın ki saat 3 olmuş ve yarın sabah erkenden kalkman gerekir.
    Ama alt sekmelerde yanip sönen msn konuşma sayfaları vardır. Kimisi hala orada msndedir kimisi ise orada değildir, çoktan çıkmıştır.

Şuanlar benim için pek geçerli değil.

2. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Sevgi :)

3. Küflü Siyah

Küflü Siyah <b>Siyah İnci'miz (: </b>

Facebook çıktığından beri msn kullananların başına gelen durum.İnsanı facebook hesabı açmaya zorlar gibi bir halleri var. :)

4. Stumm

Stumm New Member

Pusuya yatmak. "Sürpüüüz", "Baskın basanındır" ve "aaa İçimiz birmiş ayol!" türleri vardır. Sürpüüüz genelde kaydadeğer kişiler için geçerlidir biraz geneldir, Baskın basanındır metodu biraz şizofreni barındırır, verilen bilgi ile yapılan davranış arasında bağ kurulmaya çalışılır ve tutarsızlık gözlenirse "aldatıyor" moduna girilir; maçolaştırır.. aaa İçimiz birmiş ayol! modu resmen salağa yattığımızın resmidir. Genelde yenmez ama niyet anlaşılır hiç olmazsa.. Ya herru ya merru moduda denilebilir.. Evet budur :D

5. GüLümSé!

GüLümSé! ●şιιя ρєяιѕι●

Msnde Bir gülümsemeye yada somurtmaya Sebep Olan Sekme. :D

6. Love story

Love story Member

Saatlerce açmasını beklersin..Gelen giden yoktur.Tam açar o,sen de ağırdan alırsın ama kapatıcak korkusuyla 1 dakika sonra çevrim içi olursun,için içine sığmaz..
    Konuşmaya cesaret edemezsin,onun yazmasını beklersin..
    Kısa bir aradan sonra beklediğin an gelir o yazar sana..
    Yazdı ya,yazacak kadar değer verdi ya,dünyalar senindir :)

7. Zuzu

Zuzu <b> " inatçı zuzu " </b>

Ben evet bu aralar sırf onun için msn'deyim :)

Bu Sayfayı Paylaş