Malzemeler 125 gr light labne peyniri 125 gr light yoğurt 1 çorba kaşığı bal 150 gr frambuaz 1 şeftali Yarım su bardağı maden suyu 4 kedidili bisküvi Yapılışı Önce frambuazları yıkayıp blendere alın.Yarım su bardağı maden suyunu ekleyip püre halinde ezin. Şeftaliyi ince ince dilimleyin ve teflon tavada 1 kaşık su ile hafif pişirin. Peynir, bal ve yoğurdu frambuazlı karışıma ilave edip çırpın. Bisküvileri iri iri ufalayıp 2 servis kâsesine paylaştırın.Üzerine hazırladığınız frambuazlı karışımı ilave edin. Nane yaprakları ve şeftali dilimleriyle süsleyip buzdolabında katılaşıncaya kadar bekletin. Gayet basit bir şekilde hazırlanan bu hafif tatlımızı dilerseniz çilek ve benzeri meyvelerle de hazırlayabilirsiniz. Afiyet olsun.