Milen Moser- Temizlikçi Kadınlar Adası

'E-Kitap' forumunda avemeria tarafından 21 Nis 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. avemeria

avemeria New Member

Milen Moser- Temizlikçi Kadınlar Adası

Bir temizlikçi kadın, fazla önemsemediği sevgilisi ve ailesi tarafından ölüme terk edilmiş yaşlı bir kadın...

Onları buluşturan tek nokta 'Temizlikçi Kadınlar Adası' diye adlandırılan Mallorca'ya gitme ve uzun bir tatil arzusu muydu?

Milena Moser, 'Temizlikçi Kadınlar Adası' nda, hep neşeli, zaman zaman hüzünlü ve kuşkusuz soluk soluğa bir macerayı anlatırken günümüz modern toplumunu, değer yargılarını, ahlak ve etik adı altında yapılanları, yaşananları en çarpıcı örneklerle yansıtmakla kalmıyor, esprili anlatımıyla bu yaşam biçimini yerden yere de vuruyor.

Mileno Moser, iki çocuklu bir anne, resimli aşk hikayelerine ve pembe dizilere bayılıyor. Kadınların karşı cinsi hile, desise ve espri ile mat ettiği kısa öykülerle tanınmış Yapıtlarında kaos kutsanıyor, ahlaksızlık övgüyle anılıyor.

Başkahramanları pasaklılar, sarışınlar ve temizlikçi kadınlar... Hepsi de çok güçlü duygulardan ve çok zayıf sinirlerden muzdarip.

1990'da ' Kırık Kalpler ya da Birinciden Onbirinciye Kadar Cinayetlerim' adlı kısa öyküler kitabıyla tanınan Milena Moser'i ünlendiren romanı 'Temizlikçi Kadınlar Adası' sadece Almanya'da kısa sürede 200.000 adet satılmış...

kendi taramamdır, iyi okumalar :Frnds:

Gizli içerik:
    Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.

SABAR bunu beğendi.
  2. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

Kitabın adı bana çok farklı şeyler anımsattı. Al işte hiç duymadığım bir yazar ve kitap:D Dünyanın bütün kitaplarını okuyabilecek zamana ve beyine sahip olmayı istesemde maalesef kısıtlı zaman ve sınırlı beynim var:D Farklılığınla Küflü'yü şenlendirdiğin için teşekkürler avemeria. Ellerine sağlık. Yemeyip içmeyip kitap tarıyorsun sanırım:D Eşin bu durumdan hoşnut mu bilmem ama ben şikayetçi değilim:füü:

3. htckyc01

htckyc01 Well-Known Member

teşekkürler

4. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

teşekkür

5. Mehmetcan

Mehmetcan New Member

Hiç duymadığım bir yazar.Teşekkürler avemeria :saygilar:

6. birdie

birdie Well-Known Member

Gökkuşağının renkleri tamamlanır gibi oluyor her bir farklı kitapla. Emeğin ve paylaşımın için çok teşekkür ederim. Bana katkını hiç unutmayacağım; beyaz dizilerle gerçeklerden kaçmaya gelmiştim buraya, ancak senin paylaşımların gerçeklerden kaçılamayacağını sürekli hatırlatıyor bana. Yıllardır içimde solmuş değişik türlerde kitap okuma isteğimi canlandırıyorsun yeniden. Çok teşekkür ederim.

7. nila

nila New Member

Teşekkürler

8. rozen

rozen Active Member

merci

9. isabellaswan

isabellaswan Active Member

Ellerine sağlık.

10. _dark_

_dark_ New Member

teşekkürler