Malzemeler: 1 paket yulaflı bisküvi 50gr tereyağı 200gr labne peyniri 50ml çiğ krema 60gr toz şeker (3 yemek kaşığı) 1 tatlı kaşığı mısır nişastası 1 paket vanilya 1 yumurta 1 yemek kaşığı rendelenmiş limon kabuğu rendesi 1 yemek kaşığı limon suyu Üzerine: arzuya göre böğürtlen taneleri ve nane yaprakları ekleyebilirsiniz Hazırlanması: Muffin kalıplarına kağıt yerleştirin. Bisküvileri mutfak robotunda çekerek un haline getirin. Tereyağını eritip ekleyerek iyice karıştırın ve kalıplara paylaştırıp kaşığın tersiyle üzerlerine bastırın. Labne peyniri, vanilya, krema ve şekeri mikserle çırpın. Nişasta, limon kabuğu, limon suyu ve yumurtayı ekleyip iyice karıştırın. Karışımı bisküvi tabanının üzerlerine paylaştırarak 160C'ye ayarlanmış fırında 20-25 dk. pişirin. Sosu 1 limonun suyu 1 portakalın suyu 1,5 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı şeker Sosun Yapılışı Portakal ve limonu sıkıp bir bardağa koy. Üzerini suyla tamamlayarak 1.5 su bardağına tamamla. Bütün malzemeyi küçük bir tencereye al ve çırpma teliyle karıştıra karıştıra pişir. Koyu olacak olursa bır mıktar su ılavesıyle acabılırsınız. Sosun kabuk bağlamaması için kek bir yandan soğuyana kadar ara ara sosu karıştır. Keki fırından çıkar ve sosu üzerine dök. Buzdolabına kaldır. Üzeri tamamen soğuyana açık kalsın. Sonra üzerini örtebilirsiniz. Ertesi gün servis yapabilirsiniz.