Malzemeler: 8 küçük boy taze patates 1 çay bardağı konserve tane mısır 5~6 kornişon turşu 10~12 dal maydanoz 1 tatlı kaşığı hardal 1 yemek kaşığı ketçap 1 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Tuz Karabiber Kırmızı toz biber Üzeri için: 8 kokteyl sosis 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Mini kumpir hazırlanışı Mini kumpir: Patatesleri kabuklarıyla birlikte 15 dakika haşlayın. Suyunu süzdükten sonra üstlerinden birer parça kesip içlerini kaşık yardımıyla çıkarın. Patatese, mısır, küp doğranmış turşu, kıyılmış maydanoz, hardal, ketçap, tereyağı, kaşar peyniri ve baharatları ekleyerek karıştırın. Hazırladığınız harcı patateslerin içine doldurun. Kokteyl sosisleri iri parçalar şeklinde doğrayın. Ayçiçek yağında kızartın. Kumpirlerin üzerine kızarttığınız sosisleri yerleştirin. Rendelenmiş kaşar peyniri serpip servis yapın.Mini kumpir artık hazır, afiyet olsun. Alıntıdır.