(ortalama 70 adet) *1 paket margarin (yumuşak) *1 su bardağı pudra şekeri *1 türk kahvesi fincanı yoğurt *3,5 su bardağı un *1 adet yumurta *1 paket kabartmatozu *1 paket vanilya Üzeri için: *80 gr çikolata (benmari usulu eritilmiş) *1 çay bardağı mısır gevreği (robotta çekilmiş) Yapılışı: *Kurabiye için verilen bütün malzemeler derin bir kapta yoğurulur.Unlu zeminde yarım cm kalınlığında açılan hamur istenilen kalıpla kesilir.Zeminine yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilen kurabiyeler 200c ısıtılmış fırında pişirilir. *Pişen ve soğuyan kurabiyelerin üzerine çay kaşığı yardımıyla eritilen çikolatadan sürülür ve mısır gevreğine batırılır.çikolata sertleşince ikram edilir. Alıntıdır.