Malzemeler Kurabiye için; 200 gr margarin 450 gr. mısır nişastası (Dr.Otker'in 150 gr.lık paketlerinden 3 tane kullandım) 3 yumurta 2 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 3/4 su bardağı şeker (yarım su bardağından 1 parmak fazla şeker) 2 yemek kaşığı un (hamuru uygun yumuşaklığa getirmek için un kullanalım. Ben 4 yemek kaşığı kadar kullandım ama bu ölçü yağ ve unun cinsine ya da yumurtanın büyüklüğüne göre değişiyor. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğuracağız.) Çikolata sos için; 500 gr sarelle/çokokrem/nutella yarım çay bardağı sıvıyağ Üzeri için; 500gr kahvaltılık mısır gevreği (robotta biraz inceltilmiş, un gibi olmayacak) Hazırlanışı Oda sıcaklığında olan margarine şekeri iyice yedirelim,daha sonra yumurta, vanilya ve kabartma tozunu ekleyelim. En son nişasta ve unu ekleyelim ve kıvama gelmesi için un kullanalım ve ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğuralım. Hamura şekil verelim. Büyüklüğüne fındıktan biraz büyük ama cevizden biraz küçük diyelim. Gözünüze küçük görünebilir ama çok kabarıyor. Önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında beyaz kalacak şekilde pişiriyoruz. Piştikten sonra soğumaya bırakıyoruz. Kurabiyelerimiz soğuyunca çokokremi yarım çay bardağına yakın sıvı yağ ile karıştırarak, benmari usulü eritiyoruz. Kurabiyeleri önce çokokreme daha sonra da -hafif robottan geçirip incelttiğimiz- mısır gevreğine buluyoruz.