MRI Cihazları

'Sağlık' forumunda medwow tarafından 14 Şub 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. medwow

medwow New Member

Send a message via MSN to tekdor

Varsayılan MRI Cihazları

Ben yalnızca, görüntüleme departmanım için çevrim içi kullanılmış MRI ekipmanı satın alma tecrübemi eklemek istedim. Şüpheciydim ancak sıkı bütçe kesintileri ve ürünü yükseltme ihtiyacı ile kullanılmış ama mümkün olduğu kadar yakın tarihli bir ürün almanın en iyi yol olduğuna karar verdik. Takımımla konuştuktan sonra, şu an için eğitim ve devam eden bir temelde orijinal, yeni bir MRI ekipmanı ile birlikte genellikle benzer garantiler ve hizmet planları ile beraber geldiği için biz tam olarak yenilenmiş bir MRI sistemi istediğimize karar verdik.

Birkaç çevrim içi alışveriş yaptıktan ve meslektaşlarımızla kontrol ettikten sonra tüm dünyadan satıcıları bulacağınız, fiyatların rekabetçi olduğu avantajlı ve uluslar arası bir portal olan MedWOW’da tam aradığımız modeli bulduk. Tercih ettiğimiz model Siemens SOMATOM Sensation olduğu ve birkaç tane bulunduğu için istediğimiz özelliklerin tümünü barındıran birkaç satılık ürün bulduk. Kıyaslama özelliği yardımcı oldu ve farklı diller konuşmamıza rağmen sitenin iletişim araçlarını kullanarak satıcı ile iletişim kurabildik. Aslında iletişim gerçekten kusursuzdu ve opsiyonel olarak sunulan bir denetim hizmeti için de ödeme yaptık ancak ödediğimizin karşılığını aldığımızı bildiğimiz için ekstra paraya değdiğini hissettik. Tüm süreç gerçekten moderndi ve müşteri hizmetlerinin düzeyinden etkilendim ve başka kullanılmış ekipman satın almaya karar verdiğimizde MedWOW’u yine kullanacağız.

Dr. Mary Lee Sussex, İngiltere

Bu Sayfayı Paylaş