malzemeler en alt taban için 1 paket kakaolu petibör bisküvi muhallebi için... 4 su bardağı süt 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker vanilya ara kat için 2-3 tane muz(yuvarlak dilimlenecek) 1 poşet krem şanti ve çırpmak için 1 su bardağı süt 1 paket meyveli sos yapılışı Kare bir borcama bisküviler tek kat dizilir. muhallebi malzemeleri karıştırılarak pişirilir,biraz çırpılır. ve muhallebi bisküvilerin üzerine dikkatlice dökülür. üzerine bir sıra daha bisküvi dizilir. soğuyunca üzerine dilimlenmiş muzlar tek kat dizilir. üzerine çırpılmış krem şanti dökülür. en üst kata pişirilip soğutulmuş meyveli sos gezdirilir. NOT..... meyveli sosu çok sıcakken dökmeyin.....krem şantiyi eritiyor(ılık olabilir) çok aşamalı veya çok malzemeli gibi göründüğüne bakmayın..gayet rahat yapılan bir pasta... bir gün önceden muhallebili katı yaparsanız ertesi güne üst katları çıkARSANIZ çok kısa zamanda pastanız hazır olacaktır..önemli olan muhallebinin soğuyup sertleşmesi... Alıntıdır.