Murat Uyurkulak - Tol

'E-Kitap' forumunda avemeria tarafından 17 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. avemeria

avemeria New Member

Murat Uyurkulak - Tol

Çözüldün ve utancindan ölecek haldesin. Adin, ancak dünyanin yarisi havaya uçarsa temizlenir diye düsünüyorsun. Zaten durmadan bunu planliyorsun. Birbirinden nafile intikam planlariyla oyalaniyorsun. Kafana kursunu sikana kadar da bundan baska bir sey yapacagin yok. Geçen sene aldigin o allahlik Kirikkale tutukluk yapmazsa tabii."

Devrim, vaktiyle bir ihtimaldi ve çok güzeldi.
    Saraylara merakla bakan sivil çocuklar hatırlıyorum. Geniş caddeler arşınlayan kavruk adamlar, böğürtlen yiyen kara kadınlar, sert laflar gezdiren kuru ağızlar…

kendi taramamdır, iyi okumalar:saygilar:

Gizli içerik:
    Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.

SABAR bunu beğendi.
  2. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

Har'ı okuduktan sonra Tol için iştahla bekliyordum. Muhteşemsin:) Har'dan aldığım keyfi Tol'den de alacağımdan eminim. Ellerine sağlık avemeria. Mest oldum ne diyebilirim. Bugünün hatta haftanın en güzel süprizi diyebilirim benim için:)
    Teşekkür ediyorum yüreğine sağlık.

3. birdie

birdie Well-Known Member

Sevgili avemeria, yeniden kitaplarla geldin ne güzel. Hemen merakla kitap hakkında biraz daha fazla bilgi edineyim diye internete daldım ve oldukça kapsamlı bir site buldum, içinde eleştirilerin de toplandığı. Benim gibi merak edenler için bağlantı ekliyorum. Emeğin ve paylaşımın için çok teşekkür ediyorum.
    Bu arada sevgili YıldızlıAtlas, kitap okuma konusundaki duyarlılığını, kitap sevgini (doğal olarak avemerianınkini de) çok kıskanıyorum haberin olsun :) Yok kıskanmıyorum, imreniyorum ve mutlu oluyorum. Her ikiniz gibi insanların var olduğunu görmek müthiş umutlandırıyor beni. İyi ki varsınız. Sağlıcakla kalın.

Tol (İntikam) / Bir İntikam Romanı – Murat Uyurkulak | insanokur.org

4. saifa

saifa Well-Known Member

teşekkürler

5. nirse

nirse Well-Known Member

Avemeria bu yazarla ilk tanışmam olacak tarama için teşekkürler sana.

Sevecen ben bir kitap okumadan önce bulabildiğim her türlü bilgiyi edinmeye meraklıyım. -Aynı şey filmler ve albümler içinde geçerli- Öyle ki kitabı okumadan önce okumuş kadar oluyorum. Bu nedenle link için sana da teşekkürler.

Bende birşeyler ekliyeyim.

Yazar: Murat Uyurkulak
    1972, Aydın doğumlu. İzmirli. İstanbul'da yaşıyor. Uyurkulak'ın yapıtları Almanca ve Fransızcaya çevrildi.

Metis Yayınları'ndaki kitapları

Tol, 2002
    Har, 2006
    Bazuka, 2011

Bu kitabı satın almka isterseniz en uygun ilknokta.com'da %20 indirimli fiyata buldum. Siz daha uygun fiyata satıldığı bir yer bulursanız lütfen beni haberdar edin. :)

6. Mehmetcan

Mehmetcan New Member

Har ve Tol ikisini de sayenizde okuyabileceğim.Ne kadar teşekkür etsek azdır,ellerinize sağlık avemeria :saygilar:

7. asiz

asiz New Member

Teşekkürler.

8. Candy35

Candy35 Active Member

emeğine sağlık avemeria, çok teşekkürler...

9. deneyimli

deneyimli New Member

teşşekkürler ellerinize sağlık

10. nila

nila New Member

teşekkürler

11. sinanhas

sinanhas New Member

teşekkrler

12. delght18

delght18 New Member

13. corpsebride