Mutlu Yıllar Emma

'Kutlamalar, Taziyeler...' forumunda Pl1 tarafından 21 Oca 2013 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
  1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Canım arkadaşım kaç gündür ne yazabilirim ne diyebilirim diye düşünüyorum ve bir türlü toparlayamadım söylemek istediklerimi ama iyi ki varsın iyi ki arkadaşım can dostum ağlama duvarımsın.

Musmutlu güzel yıllar geçirmeni isterim (tabii ki bensiz olamaz :hih:):Lv::gül:

bugün sana herkes mutlu yıllar resimleri ve şarkıları verecek ama ben sana daha anlamlı bir şey vermek istiyorum canım umarım beğenirsin...

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=uFaMGMAYRUM[/ame]

Dip Not: Emma'nın doğum günü 22 Ocak'tır arkadaşlar ben sabırsız erken açtım :p

2. tantana

tantana Well-Known Member

Herkese böyle güzel arkadaşlıklar dileğiyle.
    Doğum günün kutlu olsun.Daha nice dostlarınla ve ailenle geçireceğin yıllara..

3. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Doğum günün kutlu olsun emma. Sevdiklerinle daha nice, sağlıklı, huzurlu, mutlu senelere. Herşey gönlünce olsun.

Mutlu mutlu yıllar...

4. zipper

zipper quae nocent docent

sevgili Emma,hayat hepimize sürprizler yapıyor..kimine gülüyor,kimine ağlıyoruz...Hayatın boyunca karşılaştığın sürprizler yüzüne tebessüm yayan sürprizler olsun..Ailenle,sevdiklerinle ve seni sevenlerle geçireceğin bir ömür diliyorum sana..mutlu yıllar elma teyze,içinin kelebekleri hiç durulmasın:gül:

5. nur tanesi

nur tanesi New Member

EMMA
    Doğum günün kutlu olsun. Yaşamında sana huzuru ve mutluluğu getirsin.
    Hayatındaki tüm olumsuzlukları ise geri götürsün.Allah Sağlıklı, sıhhatli, neşeli yılları ailen ile geçirmeni nasip etsin.
    Kuyruk var arkamda beni iteleyip duruyorlar. Onlarda sana iyi dileklerini sunmak istiyorlar. Ay tamam müsaade edin lafımı bir bitireyim.

Neyse efendim uzatmadan ayrılayım ben.
    İyiki doğdun Emma

6. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Doğum günün kutlu olsun Emma.İyiki doğmuşsun.Sevgiler,öpücükler :gül: :canim:

7. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

ah neyse ki bir kaç dakikayla doğum gününü kaçırmadım. mutlu yıllar canım. Ailenle geçireceğin nice mutlu yıllara.

8. Pl1

Bu arada Emma'nın doğum günü mesajini erken açtım ben, asıl 22 Ocak :)
    geçen sene gibi bu senede 3 gün 3 gece kutlarız artık:zuhaha::zuhaha: :gül:

9. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Baştan tekrar mı yazsak acaba? :D şimdi emma, doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle, mutlu, huzurlu, sağlıklı nice nice yıllara... :D :D

:D :D

Mutlu mutlu yıllar.... :D

10. Emma

Emma New Member

Geçen sene şaşırıp bir gün önce başlayınca gelenek oldu sanırım bu şaşkınlık:zuhaha::füü::Lv::Frnds::canim:

11. Emma

Emma New Member

Teşekkür ederim Tantana,
    aslında plcim farkında değil bana rakdaşım olarak hediyelerin en güzelini veriyor:canim:

12. Pl1

yok arkadaşım yok konuyu açıp yönetime alacaktım, bu bölümde yönetime alma yokmuş mecbur açmış bulundum bu senede:)

13. Emma

Emma New Member

resim aynı biz LITTLE cım. Çok teşekkürler, bu dilekler hepimiz için aslında
    o yüzden hep beraber Amin diyen bir koro olduk gibi geldik birden:Lv:

14. Emma

Emma New Member

Zipper sen bir daha bana yazınca bir de kalebekli mendil koy yanına
    hep bunu yapıyorsun ama :':)'(

Teşekkür ederim arkadaşım,:canim:

15. zipper

zipper quae nocent docent

ama ben seni ağlatmak istemedim ki elma teyzeeee,gül sen çok gülll:D bööleee...:D

16. Emma

Emma New Member

çok teşekkür ederim nur tanesi, amn diyelim bu güzel dilekler hepimiz için olsun,

17. Emma

Emma New Member

Haklısın iyi ki doğmuşum
    yarın annemleri arayıp teşekkür etmeyi düşünüyorum aslında (cidden)
    bu saatte aramayayım kadın birşey oldu zannedip inme filan iner
    aslında sancıları şimdilerde tutmuş 17 yıl önce:zuhaha::füü:
    sabahın yedisinde de ben ceee eee demişim

18. filizi

filizi Active Member

Yeni Yaşınızda Tüm Güzelliklerin Sizinle Olması Dileğiyle... Nice Yıllara...:gül:

19. anonim

anonim E-kitap Müdavim

yeni yasin uguruyla gelsin emma...mutlu yillar...

ne armagan etsem bilemedim...ama nette bunu buldum...

PW_sifre_emma.pdf

bir de bunu

gifs bsp.rar

umarim seversin ...

20. alkane

alkane Well-Known Member

Emmacım doğum günün kutlu olsun.:gül:Bu forumda iyi ki tanışmışım dediğim arkadaşlarımdan biride sensin:) evladınla, eşinle ve tüm sevdiklerinle sağlıklı,huzurlu ve sevgi dolu bir ömür yaşayarak yaşlan canım.:Lv: Hayat sana ve sevdiklerine hep gülen yüzünü göstersin inşallah...

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş