şimdi ben açmaya çalışıyodum nice güzel sağlıklı sevdilerinle bir arada yıllar geçirmeni dilerim cnm. mutluluk ve seviç daima seninle olsun...
mutlu yıllar canım sevdiklerinle güzel sağlıklı ve mutlu yıllar geçir ve tabi bizlerle birlikte nice yıllara:Lv::Lv:
Doğum günün kutlu olsun Nice mutlu yıllara arkadaşım... Her geçen sene daha da bağlansın dostluğumuz... İyiki tanıştık... Hayat sana hep güzellikler getirsin. Son mesajları hep sen al umarım (Milli piyango tutsun desem daha çok şansın olurdu heralde ama neyse ) :gül:
Çoklu alıntı yapamadım, iyi mi, başlıyorum o zaman: pl1 Çok teşekkür ederim ablacım, pasta çok güzel, ne de olsa kupayı yiyemem. SeaBoy Çok teşekkür ederim, seaboy, umarım siz de çok güzel bir ömür geçirirsiniz, paylaşımlara devam, ilgiyle okuyorum, hatta bayılıyorum curium Benim kader arkadaşım, şu son mesajda bahtsız birileri varsa o da biziz Çok teşekkür ederim, pasta pek güzel. Umarım hep birlikte sağlıklı, huzurlu sevdiklerimizle beraber güzel bir ömür geçiririz. ela86 eloşum, daimi destekçim :zuhaha: canım, inşallah beraber nice nice güzel yıllara. ekabir ekocum çok teşekkür ederim canım, ben de sana güzel bir ömür diliyorum. Özgür Çok teşekkür ederim, gerçekten iyi ki tanıştık, umarım hayat sana da hep güzellikler getirsin. Dostluğumuz hep sürsün. Ayrıca son mesaj şakasını farkettim, ama bugün benim doğum günüm asabiyete gerek yok :zuhaha: Yani şanslı gününüzdesiniz admin Hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Aaaaa benim küçük cimcimem, littlem beetlemin doğum günümüymüş...nice senelerin olsun,hayat sana sunulmuş bir armağan olsun..yarının bugününden her zaman çok daha iyi olsun..sevdiklerin her ihtiyaç duyduğunda hep yanı başında olsun..iyi ki doğdun kardeşim
Sevgili LITTLE, Hayata hep gülen gözlerle bak, neşen daim olsun. Yaşadığın her günde sevdiğin ve sana değer katacak insanlarla beraber olasın, tüm dileklerinin gerçek olacağı bir ömür olsun önünde, yeni yaşının tüm güzelliklerini paylaşacağın yürek arkadaşını bulasın, doğum günün kutlu olsun!!! Son mesajların şampiyonu olasın hep güzel arkadaşım... Senin için Küflü ahalisi bir araya gelip kutlama yapıyor, bak hem de bütün dilllerde... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_1oFGH5ybKk]Happy Birthday in 11 different languages - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=wV1qpmTncBk&feature=autoplay&list=PL199748E67486A39C&playnext=1]Happy Birthday, Rio Style! Cumpleaños Feliz! - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=3gr0blCUWJs&feature=BFa&list=PL199748E67486A39C]Happy Birthday (Opera) - YouTube[/ame]
Canım benim, ablaların güzeli, adaşım, çok teşekkür ederim, inşallah Allah bize hep güzel şeyler nasip etsin, hayırlar versin. Çok teşekkür ederim, bütün temennilerin için... Pastalar pek güzel yalnız problem var, "Pamuk Prensimiz" yazıyor :zuhaha: Ben prensesim ama. Pamuk Prensesim. İçinden prens mi çıkacak acaba? :zuhaha: Öyleyse tamam. :zuhaha: Teşekkürler canım :Lv:
O değilde pamuk prens diye pastamı yaptırılır çocuk pastayı görünce o pastayı yaptıranların suratına yapıştırsa yeridir
:zuhaha::zuhaha: Ay akşam akşam güldüm. Pamuk Prens, o pastayı gördükten sonra, derin bir travma yaşayabilür.
Bermer Canım benim, çok teşekkür ederim, ne kadar güzel temennilerde bulunmuşsun, bana hepsine "inşallah" demek düşüyor. Canım çok teşekkürler. Şarkılara bayıldım. Neşemiz daim olsun tatlım.
Ay zipper çok tatlısın, o pastaları nasıl bitiricez ama Yok isim bulmayayım şimdi onlara. Ay bir de Zeynep de yazıyor, nereden buldun sen onu. Ay alemsin. Canımsın.
Doğum Günün Kutlu Olsun Little Buralarda bir pirenses lafı dönmüş o yüzden Nice sağlıklı, mutlu yaşlar dilerim.Hayat gönlünce olsun.