Mutlu Yıllar Zipperim

'Kutlamalar, Taziyeler...' forumunda Pl1 tarafından 18 Nis 2015 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.
  1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

bu balonları sakın patlatma hepsi üzerinde yazılı olan dileklerimle dolu :gül:, yalnız bir tanesi yanlış yazılmış sıcaklık olacaktı.:füü:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=cpwkLkQ0XIE[/ame]

2. zipper

zipper quae nocent docent

Ablacımmmm, teşekkür ediyorum her bir dileğin için,oylama yapmadık ama (gerçi bunu oylamaya da gerek yok) küflünün 'birtanesi' ödülünü sana veriyorum :D :Lv:

3. curium

curium Primus inter pares

Kilometrelerce uzɑklıklɑrɑ gizlenmiş olsɑ dɑ dostluğumuz ɑynı gökyüzünü pɑylɑştığımız sürece dostuz. Doğum günün kutlu olsun cɑnım ɑrkɑdɑşım…

4. zipper

Çok teşekkür ederim curiummmm :mjk: :gül:

5. ela86

ela86 Well-Known Member

Abla sıcacık kalbin ve dostluğunla iyi ki varsın dogum günün kutlu olsun nice yıllara birlikte :*

6. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

ziperim doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla mutlulukla geçsin bütün ömrün

7. zipper

Çok teşekkür ederim Ela'm ve çitlenbiğimm :Lv:

8. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Doğum günün kutlu olsun Zipperimmmm.Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşlar dilerim.İyiki doğmuşsunnnn

9. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Nice mutlu senelere doğum günün kutlu olsun
    Yüzün hep gülsün hayata hep umutla bakabil...

10. filizi

filizi Active Member

Nice mutlu yaşlara güzel insan...Mutlulukların en güzelini hep seninle ve sevdiklerinle olsun...

11. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Dogum günün kutlu olsun sevgili zipper. Iyi ki dogmussun...Iyi ki varsin...

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=wNcJ3jYOQGg[/ame]​

ps: "Pastamdaki mumlar, pastamdan daha pahaliya malolmaya baslamadikca, yas günlerimi böyle pasta , parti modunda kutlamaya devam edecegim." demisti bir arkadas. Cok gülmüstük :D Senin pastan,her zaman,tüm sevdiklerinle paylasacak kadar kocaman, nesen de daim olsun.

12. zipper

Çoooook teşekkür ederim Sibelimmertim, filizimm (kaçaksın yine bu ara :p) :mjk:
    Teşekkür ederim Özgür, aynı temennileri sana diliyorum , kulağından hiç çıkmasın :)
    Vee sevgili anonim, özel günlerin içinde en çok doğum günlerini seviyorum, pasta yiyecek dişimin kalmadığı güne kadar kutlamayı planlıyorum :D yaşarsam tabi :p
    hepinize Teşekkürler, iyi ki varsınız :Lv:

Konu Durumu:
Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır.

Bu Sayfayı Paylaş