malzemeler.... 100 gr hindistan cevizi 2 yumurta beyazı 1 çay bardağı şeker 1 paket vanilya içi için... 1 adet muz yarım limon yapılışı..... bir kabın içine hindistan cevizi konulur..üzerine yumurta beyazı ,vanilya ve şeker ilave edilerek kaşıkla karıştırılır.... iki tatlı kaşığı yardımı ile yağlı kağıt serili fırın tepsisine kaşıktan kaşığa sıyırarak ceviz kadar toplar konulur... 180-200 dereceli önceden ısıtılmış fırında üzeri pembeleşene kadar pişirilir... muz çatalla ezilir..üzerine limon sıkılır... hindistancevizi topları bıçak yardımı ile dikkatlice ortadan kesilir..içine muz püresi sürülür.. kapatılır.....servise hazır.... not... cıvık bir hamur olursa içine hindistan cevizi ilave edin.... şekeri damak tadınıza göre ayarlayın... muz püresi yakışıyor ama katmayabilirsiniz.... üzerine çikolata sosu yapabilirsiniz... yumurtanız büyükse , daha fazla hindistan cevizi isteyecektir....o yüzden yanınızda 150 gr h.cevizi bulundurun..