Malzemeler 1 lt süt 1 su bardağı un... 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı nişasta 50g margarin Tabanına sermek için: hindistan cevizi Arası için: 1 poşet Krem şanti 1 su bardağı süt 1 çay bardağı fındık Üzeri için muz ve fındık Hazırlanışı Süt, un ve şeker karıştırılarak muhallebi göz göz oluncaya kadar pişirilir. Ocaktan aldıktan sonra vanilya ve margarin eklenerek 8-10dk mikser ile karıştırılır. Fırın tepsisinin tabanı boşluk kalmayacak şekilde hindistan cevizi ile kaplanır, üzerine yavaşça kaşık yardımı ile muhallebi serilir. Soğumaya bırakılır. İyice soğuduktan sonra 1 su bardağı süt ile çırpmış olduğunuz krem şanti tatlının üzerine yayılır ve fındık serpilir. Tatlı 2-3 saat kadar buzdolabında dinlendirilir. Servis öncesi karelere bölünen tatlı ister rulo yapılarak ya da krem şantili kısımları üst üste gelecek şekilde ikiye katlanır. Üzeri muz yerleştiererek servis edilir. Afiyet olsun. netten alıntıdır...