Malzemeler: Pandispanya için: 4 yumurta 4 kahve fincanı şeker 4 yemek kaşığı sıcak su yarım çay bardağı sıvı yağ 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 4 kahve fincanı un Kreması için: 4 su bardağı süt 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı un 5 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tereyağ Süslemek için: Muz kivi Hazırlanışı: Pandispanya için önce yumurta ve şekeri çırpıyoruz. Diğer bütün malzemelerle karıştırıp yağladığımız borcama döküyoruz. Önceden ısıtılmış fırında 15 dk pişiriyoruz. Krema içinde tereyağ hariç bütün malzemeleri karıştırıyoruz. Koyulaşmaya ve kaynamaya başladığında tereyağı ekleyip iki dk kaynatıp kremayı ocaktan alıyoruz. Soğuyan pandispanyayı ortadan ikiye bölüp kremanın yarısını döküyoruz, üstünü muz ile kaplıyoruz. Diğer pandispanyayı da üstüne kapatıp, kalan krema ile üstünü kaplıyoruz. Muz ve kivi ile istediğimiz şekilde süslüyoruz. Alıntıdır.