Nasıl düştüm buraya !

'Kendini Tanıt :)' forumunda deadsilencee tarafından 16 Nis 2012 tarihinde açılan konu

1. deadsilencee

deadsilencee New Member

Merhabalar , arkadaşlar :

İlk önce buraya başlıktaki ismini almış haliyle nasıl düştüğümü anlatmak ardından kendimi tanıtmak istiyorum :)

Forumları pek sevmem aslında, pek zamanı olmayan birisiyim malesef.. Kitap düşkünü biriyimdir elimden hiç eksik olmaz. İnternette e-kitapları araştırıyordum ki ne hikmetse buraya düşüverdim :) Güzel bir forum ve hoş bir ortamı var .Neticesinde burada kendimi biraz geç olsa da tanıtmak istiyorum .

Adım Yavuz . Kocaeli'de oturan 17 yaşını doldurmuş okuluna devam eden genç bir yazarım. Böyle nice arkadaşları burada bulacağıma inanıyorum. Umarım benide çemberin içine alırsınız . Merhaba tekrardan ! -Sonradan gelen yetim evlat . Ben :$

2. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Merhaba, hoş geldin, genç yazar Yavuz :)
    Hemencicik içimize alırız biz, öyle kimseyi ayırma gibi bir durumumuz yok .. :)

3. aleren

aleren <b>Lazkopat Kartaliçe 2</b>

sha'ya katılıyorum Yavuz, küflüde küflendikçe buraya nasıl düştüm tepkinden iyi ki buraya düştüme doğru fikrin değişecek :) Yazmaya ilginin olması ne güzel bende yazarım, burada yazan çok :) Hoş geldin, iyi forumlar...

4. meleksi

meleksi Well-Known Member

hoşgeldiniz..yavuz..:)

5. deadsilencee

deadsilencee New Member

Oley ! Çembere alındım demek :Lv:

Konu başlığını kötü amaçlı belirtmek değil de daha çok eğimli bir espiri anlayışından güderek yazmıştım . Ve bir yazar daha buldum ! Yupii :D

Sizinle tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar :)

6. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

aramıza hoşgeldin Yavuz...

7. Fatmam

Fatmam New Member

Hoş geldin Sonradan gelen yetim evlat Yavuz... Bende kitap yazıyorum 2 si tam 3'ü yarım 1 taneside arkadaşımla birlikte yazdığım... Tabi yazmayı sevmiyorum ama yazmayıda seviyorum durumundayım. Keşke her söylediğimi yazan bir makine olsa diyorum, şiir yazmayı da severim... İlham geldiği zaman.. :)

Bu Sayfayı Paylaş