Merhabalar , arkadaşlar : İlk önce buraya başlıktaki ismini almış haliyle nasıl düştüğümü anlatmak ardından kendimi tanıtmak istiyorum Forumları pek sevmem aslında, pek zamanı olmayan birisiyim malesef.. Kitap düşkünü biriyimdir elimden hiç eksik olmaz. İnternette e-kitapları araştırıyordum ki ne hikmetse buraya düşüverdim Güzel bir forum ve hoş bir ortamı var .Neticesinde burada kendimi biraz geç olsa da tanıtmak istiyorum . Adım Yavuz . Kocaeli'de oturan 17 yaşını doldurmuş okuluna devam eden genç bir yazarım. Böyle nice arkadaşları burada bulacağıma inanıyorum. Umarım benide çemberin içine alırsınız . Merhaba tekrardan ! -Sonradan gelen yetim evlat . Ben :$
Merhaba, hoş geldin, genç yazar Yavuz Hemencicik içimize alırız biz, öyle kimseyi ayırma gibi bir durumumuz yok ..
sha'ya katılıyorum Yavuz, küflüde küflendikçe buraya nasıl düştüm tepkinden iyi ki buraya düştüme doğru fikrin değişecek Yazmaya ilginin olması ne güzel bende yazarım, burada yazan çok Hoş geldin, iyi forumlar...
Oley ! Çembere alındım demek :Lv: Konu başlığını kötü amaçlı belirtmek değil de daha çok eğimli bir espiri anlayışından güderek yazmıştım . Ve bir yazar daha buldum ! Yupii Sizinle tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar
Hoş geldin Sonradan gelen yetim evlat Yavuz... Bende kitap yazıyorum 2 si tam 3'ü yarım 1 taneside arkadaşımla birlikte yazdığım... Tabi yazmayı sevmiyorum ama yazmayıda seviyorum durumundayım. Keşke her söylediğimi yazan bir makine olsa diyorum, şiir yazmayı da severim... İlham geldiği zaman..