hiçbirine uyduramadım kendimi ama sakinleşmek için , kafamı boşaltmak için klasik müzik veya enst. dinlerim . yolda genelde hareketli müzikleri severim. yağmur varsa başka.. daha ağır müzikleri tercih ederim. sabah erken kalkınca bazen gürültülü müzikler dinlerim ki uyandırsın bazen temizlik yaparken klasik müzik açtığım oldu :S tatile giderken veya uzun yolculuklarda tatil müzikleri listem vardır beach boys tarzı şeyler dinlerim ya da losttan hatırlarsanız shambala vardı öyle şeyler. arabesk hiç dinlemem hele sahilde asla tercih etmem :S
Komiklik olsun diye mi seçenekler bu kadar garip düzenlendi bilmiyorum ama Claire'le benzeşiyor benimkiler Temizlik yaparken klasik müzik bazen garip olsa da cam silerken falan insanı huzura erdirebiliyor ya da latin falan açıyorum ben kıpır kıpır iyi gidiyor temizlikle. Yemek yaparken Giulia y Los Tellarini - Barcelona tarzında müzikler mükemmel oluyor. Ders çalışırken de enstrumental müzik dinliyorum bazen. Başkaa, başkaaaa aklıma gelmiyor şimdilik
70'lerin sonu ve 80'lerin heavy metaline bayildigim icin genel tercihim heavy metal. Ardindan hardcore ve numetal geliyor. Muzigi dinlemem icin o an ne yaptigim pek muhim degil ^^
Bence Kitap okurken özellikle duygusal bir yerdeysem slow pop öyle güzel gidiyor ki insanın gözleri bile doluyor Birde uyurken ne gelirse telde müzik çaları çalıştırıyorum öyle uyuyorum
Hımmm, bir yeri ya da birşeyi düzenlerken, hareketli şarkılar iyi gider. Ben kitap okurken ya da ders çalışırken sakin de olsa asla müzik dinleyemem. Ama kafam yorgun ve düşünceliysem, sakin şarkılar çok dinlendirir, kafamı toparlamama yardımcı olur.