Neden Beni Aramıyorsun, Yoksa Beni Sevmiyor musun

'Kuflu Sözlük' forumunda SeaBoy` tarafından 14 Mar 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. SeaBoy`

SeaBoy` " ۱۹ ٦ط "

Şimdi böyle bir diyalog genellikle sevgili olmaya aday(veya olmamaya veya tek taraflı platonik) insanların arasında geçer.

Büyük ihtimalle de bunu erkek(genellikle erkek atar) mesaj olarak kızın hattına yollar. Kız da merakla arar.

Ve kız ''Neden Beni Aramıyorsun, Yoksa Beni Sevmiyor musun'' bu cevabı hemen alır : )

Bana göre oldukça manasız, ve mantıksız bi durum ve en büyüğü bencilce bir davranış : )

2. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Her arayıp sormayan sevmiyor mu oluyor yani ben bunu anladım sadece :rzl:

3. Küflü Siyah

Küflü Siyah <b>Siyah İnci'miz (: </b>

Başıma en çok gelen olay.Belki ben sadece canım istediğinde aramayı seviyorum. :p

4. DaRkBlooD

DaRkBlooD Anne'sinin bidenesi (:

beni sevmiyormusun diye soran biri sizi sevdiği için sormuştur :D

5. Ejefn

Ejefn <b>Sözlük Kurdu</b>

Gereksiz, vıcık vıcık sevgili tripleridir.(öğk!!!) Bunlar erkek/kız arkadaşlarının kendilerine ait bir hayatları olabileceği fikrinin uzağından yakınından geçmezler. İnsanlık halidir, başına ardı ardına talihsizlikler gelebilir. Moralin bozuktur, yalnız kalmak istersin vs vs... Ama seni sevdiğini iddia eden kişi "Sen"i aslında umursamaz. Tek derdi -sanki sevginin göstergesiymiş gibi- sürekli araman, yediğinden içtiğinden hatta şehrin kanalizasyonlarına gönderdiğin şeylerden bahsetmen, mırç mırç onu ne kadar sevdiğini söylemendir. Bu cümleyi kullananlar genellikle terk edilmesi gereken kimselerdir.

Bu Sayfayı Paylaş