funda arar şarkısı ağır aksak siler hayat yüzündeki tenindeki izlerini ve en zor da aklı evvel yüreğime anlatırım canımdan saydığımın içimi eze eze el olup sessiz gidişini anlamaz ki.. aşk öylece hazır olda durup ne seni beni beklemez ki biraz yürek biraz çaba ve gözün kara olmalı bir büyük can pazarı aşk sapasağlma çıkmalı hiç korkaklık dinlemez ki dinlemez ki.. ben büyük aşkların kadınıyım kimler geçti ayaktayım sende mi duracaktım boşver gitsin.. artık kurşunlara diziyorum yalan aşk oyununu duvarlara yazıyorum sonunu bitsin.. boşver zaten hayat beni hiç anlamadı ki.. boşver zaten.. ne söylesem.. neyse.
konu çok saptığında asıl konuya dönmek için ya da onaylamadığın bir durumda tartışmaya devam etmemek için kullanılan kelime.
kızdığım anda çok söylerim. içten kendime kızar sayarım hatta. uzatma tamam neysee, haklısın diye geçiştirdiğim bir kelimedir.
Söyleyecek çok şeyi olupta susanların sığındığı kelime. Pardon, sadece bir kelime olamaz, çünkü birden fazla cümleleri içinde barındıyor...
Çok kullanırım, özellikle kızmışsam ya da kırılmışsam. Söyleyecek sözüm vardır ama söylemek istemiyorumdur, çünkü söylersem belki kırabilirim karşımdakini. Belki de konuyu uzatmak istemiyorumdur. Ya da belki de o kişi, sözlerimi duymayı hak etmiyordur.
' Neyse ' demek iyidir . ' Bu da geçer ' demek gibidir , geçmez.. herkes bilir geçmediğini , geçmiş gibi yapılır . Haydar Ergülen