Çevirmen:Esra Doyuk Sayfa Sayısı: 304 Yayın Tarihi: Şubat 2013 Pegasus Yayınevi Servet ve itibar evliliği ateşli bir aşka dönüşebilir mi? "Seni yarın serbest bırakcağıma söz veriyorum... Düğün saati geçtikten sonra." Nat Waterhouse, bir vârisle evlenmek zorundadır... Bunun için en uygun yer ise bekâr hanımefendilerin, evlenmedikleri takdirde bir ortaçağ kanunu gereği servetlerinin yarısını kaybetmek durumunda kaldıkları Fortune's Folly'dir. Genç kızlığından beri skandallardan uzak duramayan Leydi Elizabeth Scarlet, en yakın çocukluk arkadaşı Nat'i, sevgisiz bir evlilikten kurtarmanın tek bir yolu olduğunu düşünmektedir: Onu kaçırmak! "Eğlenceli, hareketli ve tutku dolu..." Library Journal "Müthiş övgülere layık, çok kaliteli bir romans..." Romance Junkies O lalaa bu benim merak ettiğim bir seriden. Brides of Fortune Serisi.. Hem serinin 3.kitabı hemde ülkemizde bu seriden çıkan 3.kitap.Seri 5 kitap. 1.kitap söyleyemem sevdiğimi..2.kitap yalancı sevda. İlk kitabı ben de beğenmiştim ama ikinci kitap beğenilmemiş. Seri pek beğenilmemiş sanırım ama konusu çok değişik.Okuyanlarınız hatırlar belki.. Fortune's Folly'de ortaçağdan kalma bir yasa tekrar yürürlüğe sokuluyor.. Bölgenin kadınları zengin.. Ya evlenicekler ya da servetlerinin yarısı toprak sahibine geçicek :glmsm2: