Malzemeler: 1 cup= 250 ml su bardağı -4 cup un -1 yumurta -1 cup şeker -1/2 cup tereyağı -1 cup buttermilk (1 cup süte birkaç damla limon sıkarak elde edebilirsiniz) -1 paket vanilya -1 tutam tuz -1 paket kabartma tozu -üzeri için çok az tarçın eklenmiş pudra şekeri Yapılışı: - Yumurta, şeker, yağ ve sütü karıştırın. Diğer tarafta, vanilya, tuz , kabartma tozu ve unu karıştırarak sıvı karışımına ekleyin. -İyice yoğurarak ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin. Hamuru buzdolabında birkaç saat bekletin. -Buzdolabından çıkardığınız hamuru tekrar yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp 30 cm kadar uzatın. -Özel kringla şeklini verip , tepsiye dizin. Kabardğı için aralıklı dizmekte fayda var.Mümkün olduğu kadar ince ve küçük yapmaya çalışın. - Önceden ısıtılmış 180 C lik fırında 10-15 dakika kadar pişirin . - Soğuduktan sonra üzerine çok az tarçın eklenmiş pudra şekeri serpiştirin.