Olivia Gates - Çölün Şovalyesi

'Kitap tanıtım' forumunda ela86 tarafından 15 Kas 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. ela86

ela86 Well-Known Member

ÇÖLÜN ŞOVALYESİ - OLIVIA GATES

O garip sesi duydu. Oturduğu yerden doğruldu. Bu “yeni mesaj” uyarısını artık değiştirmesi gerekiyordu. Çok sinir bozucu bir sesi vardı. Peki, ama neyle? Hepsi aynı derecede sinir bozucuydu.
    İçini çekip bilgisayarının ekranını görünür hale getirdi. e-posta sayfası açıktı. Bir an için kalbinin durduğunu zannetti. Bir daha çarpmaya başlamayacağını düşündüğü anda kaburgalarını yarıp dışarıya çıkacağını düşündürecek kadar hızla çarpıyordu şimdi.
    Gözünün önünde duran isme bir kez daha baktı. Şoku atlatmaya çalışıyordu. Bunca zamandır bu ismi beyninden çıkarıp attığına inanmıştı.
    Kamaal Aal Masood.
    Ekrandan geri çekildi. Ciğerleri yanıyordu. Midesi de yanmaya başlamıştı.
    Bir e-posta… Hem de ondan. Yaşadığı bir sürü çalkantının yanında bir de bu adamın yirmi yaşın heyecanının verdiği bütün sevgi, tutku ve hayallerini parçalamışlığı vardı. Onunla evlenmesi gerektiğini söyleyen etrafındaki sürüyle kaçık da cabasıydı.
    Ekrana bakınca her bir hücresinin tekrar ürperdiğini fark etti. Konu kısmı boş bırakılmıştı. “Gelen” kısmında görünen yeterli görülmüştü belli ki…
    Düşündü. Konu kısmına zaten ne yazabilirdi ki? Seni çöp gibi hayatından atan adamdan mı yazacaktı? Yoksa korkutmak için bir girişim daha diye mi yazacaktı?
    Mesajı açarken elleri titriyordu. Titremenin etkisiyle mesajını bir defada açamadı. Kendini sıktı. Titremeye engel olmaya çalışıyordu.
    Açtığı mesaja daldı. Bir müddet öylece baka kaldı.
    Durumu konuşmak için akşam yemek yiyeceğiz. Saat 7:00’de seni alacaklar.
    Hepsi buydu. Başkaca bir şey yazmaya gerek duymamıştı. Adını bile yazmamıştı.
    Akşam yemek yiyeceğiz. Seni alacaklar. Alacaklar…
    Kimliğinin yarısını aldığı bu kültürün, çölün şövalyesinin etkisi altında kalmıştı. Kanında akan asalete hayran kalmıştı. Onun ruh ikizi olduğuna inanmıştı. Ama o inandığı her şeyi alt üst etmeyi başarmıştı. Tek kelime dahi etmeden çekip gitmişti.
    Şimdi tekrar hayatına girmek üzereydi. Bir torba dolusu kirli çamaşırmış gibi kendisini aldıracağını söylüyordu. Sanki eli değerse pislik bulaşırmış gibi davranıyordu. Asil pislik. Gerçek anlamda asildi. Judar varisleri oyunu başarıyla oynamıştı. Sonunda Kamal’ı tahta çıkaracaklardı.
    Acımasız olmak için, zalim olmak için Kamal’ın tahta ihtiyacı yoktu. Amacına ulaşmak için gittiği yolda önüne çıkanları devirmekten asla en ufak bir sıkıntı duymamıştı.
    Ve şimdi o kendini bilmez herifle evlenmesi gerekiyordu.
    Bu ilkel aşiret aptallığına boyun eğmesi gerekiyordu. Kendisini bir anda bu politik oyunun ortasında bulmuştu. Kendisinden beklenen adımı atması gerekiyordu. Judar veliahdıyla evlenip – ki birkaç gün içinde kral olacaktı – ona Aal Shalaan kanı olan veliahtlar doğuracaktı.
    Bunları düşününce, canı cehenneme, diye söylendi.
    Bunu onun yüzüne söyleyebilmeyi çok isterdi.
    Hayretle ellerine baktı. Artık titremiyordu. Birden bire içine yayılan sakinliğin dışa vurumuydu.
    İki haftadır kendisini bir ahtapotun kollarından kurtarmaya çalışır gibi hissediyordu. Ahtapotun başına vurmak varken neden ahtapotun kollarıyla uğraşıyordu sanki?
    Bu iri yarı adi adamın kalpsiz ve zalim olduğu herkesin dilindeydi.
    Ayağa kalkıp dik durmaya gayret etti. Yavaşça giyinme odasına doğru yürüdü.
    Düğmelerini açmaya başladı. Aynadaki yansımasına baktı.
    “Durumu” konuşmak üzere çağırmıştı. Telefonu eline alıp aramak zahmetine bile girmemişti. Bu bir davet değildi. Bu bir emirdi. Tamamen uyması gereken bir emirdi.
    Hayır. Kafasına vurmayacaktı.
    Kafasını koparacaktı.

periza bunu beğendi.
  2. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

:harleguın sıtesınde tanıtımını gördüm ekrana yapışıp kaldım biri kazısın benı :glmsm2:
    bu bdyi istiyom istiyom istiyom istiyommmmmmmmm
    bakalım kım bu bdyı alıp benim için tarıcak :kz:
    dilesin bendne ne dılerse sonrası :kz:

3. yelken

yelken E-kitap Müdavim

çıkar çıkmaz hareminde bil canım

4. ela86

ela86 Well-Known Member

bende görünce ilk aklıma sen geldin inş çıkar çıkmaz okursun canım;)

5. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

:canim::canim::canim::canim:
    şeyh demek serres demek yakında patentınıde alıcam seyh kelımesının bu gidişle:zuhaha:

6. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Kartaliçem senin kitabı ararkene bu kitapları gördüm ama sakın sen bakma tüm Şeyhleri biraraya toplamışlar....:zuhaha::zuhaha::zuhaha: ben herkeşten önce baktım:zuhaha::zuhaha:

:saygilar:

Google Google Translate

7. meleksi

meleksi Well-Known Member

evet bende gördüm onları ama bakmadım..o kadar çok şeyh vardı ki..hangisine bakacağımı bilemedim..:glmsm2:

8. ekabir16

ekabir16 New Member

ben de okumak isterim.söz veriyorum okuyup unutacağım

9. alyas

alyas Member

10. burak05

burak05 Well-Known Member

teşekkürler

11. shinsei

shinsei Member

teşekkürler

12. htckyc01