P.C. Cast & Kristin Cast - Gece Evi Serisi 2 - Burned

'Kitap tanıtım' forumunda shee_tan tarafından 19 Nis 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. shee_tan

shee_tan New Member

İYİ OKUMALAR ARKADAŞLAR....:saygilar:
    :cigara:

Gece evinde işler karanlığa dönmüştür. Zoey kızılkuşun ruhu parçalanmıştır.Uğruna ayakta durduğu herşey parçalanıyor,ve kırık bir kalp onun sonsuza kadar diğer dünyada kalmayı istemesine neden oluyor.Zoey hızla kayboluyor. Arkadaşlarına geri dönüp dünyayı düzene sokmaya müsait olması giderek daha şüpheli görünmeye başlıyor. Ona yaşayan sadece tek bir kişi ulaşabilir ,stark'ın onu geri getirmek için bir yol bulması gerek.ama nasıl? Vampir konseyi bunun için onun ölmesi gerektiğini öngörüyor.ve sonra zoey kesinlikle pes edecektir. Sadece 7 gün kaldı. ....

Stevie rae Zoey'e yardım etmek istiyor ama onun kendi problemleri var. Asi kırmızı çaylaklar ayaklanıyor ve bu sefer stevie rae bile onları bunun sonuçlarından koruyamaz. Birbakıma erkek arkadaşı olan dallas çok tatlı ama kendi iyiliği için biraz fazla meraklı. Gerçek şu ki stevie rae belkide zoey'i eve geri getirebilecek ama onun tüm dünyasını yıkma tehlikesi yaratan şey hakkında büyük bir sır saklıyor

Bütün bu karmaşanın arasında afrodit :geleceği görmesini sağlayan vizyonları ile herzaman kutsanmıştı ama şimdi nyx onunla kendi sesiyle konuşmaya karar verdi .afroditin sadakati farklı yollarla sallanabilir ama şimdi zoey'nin kaderi dengede asılı durmaktadır

üç kız... ateşle oynuyor...eğer dikkat etmezlerse herkez yanacak

YAYINEVİ UYARISI SEBEBİYLE LİNKLER SİLİNMİŞTİR.

2. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

Alıntımı tarama senın mı belirtseydiniz keşke :)

3. micef

micef New Member

sağ ol cnm :D

4. shee_tan

shee_tan New Member

farkı nedırr şimdii bunun? ılk kez paylaşım yaptıgım için ?bılmıorum:D

5. hazannn

hazannn New Member

teşekkürlerrrrr.....

6. shee_tan

shee_tan New Member

fark nedirr ilk paylaşımım cünkü?

7. |SuPeRNaTuRaL|

|SuPeRNaTuRaL| <b>»¤Thé End Bєqins¤«</b>

8. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

Eğer başkasının ise alıntı yazıyoruz çünkü emeği geçen arkadaşın hakkı olduğu için ,ama tarama bizimsede belirtiyoruz böylece ekleyenede teşekkür ediyoruz :)

9. Nerissa

Nerissa <b>Sergüzeşt</b>

Pdf linki ekledim ve rapidden sorun yaşayanlar için başka siteden upload ettim iyi okumalar.Paylaşım için tşkler kaderozl

10. ayse genc

ayse genc New Member

teşekkürler

11. shee_tan

shee_tan New Member

rica ederim cnm:) bende tşk ederim;)

12. atalante

atalante New Member

tesekkürler

13. suzan

suzan New Member

tesekkurler

14. devil_7

devil_7 Well-Known Member

Üzgünüm ama belirtmek zorundayım çeviri çok kötü. Sanki programla çevrilmiş ve olduğu gibi bırakılmış. Bilirsiniz programla çeviri yapıldığında cümleleri pek de anlamlı çevirmez.

15. Tuana

Tuana <b>p!yaN!sSt</b>

teşekkürler:) ama bişe sorucam bu kitap 27 nisanda çıkıyor daha kendi ülkesinde bile çıkmadan burada nasıl yer alıyor anlamadım..

16. havvanur nazmiye

havvanur nazmiye New Member

hani nerde 20 bolum....!!!!!! biz zaten ilk 7 bolumunu okuduk

17. epicay

epicay Active Member

teşekkürler

18. witchgirl

witchgirl New Member

kitabı çıkmadan okumak çok zevkli jha :D teşekkürler

19. the

the New Member

mükemmelsiniz ya ben bu kitabı bekliyordum uzun süredirrr bu site ssüperrr her yerden önce kitap bu sitede ...

20. witchgirl

witchgirl New Member

jha ben indiremiorm inmior ikisini de denedm

Bu Sayfayı Paylaş