malzemeler.... yarım litre süt 4 yemek kaşığı tepeleme pirinç unu 7 yemek kaşığı toz şeker 1 paket 200 gr. labne peyniri pekmez sosu için... 1 çay bardağı su yarım çay bardağı üzüm pekmezi 1 tatlı kaşığı nişasta ben erik suyundan sos yaptım pekmezim olmadığı için.....1 buçuk çay bardağı erik suyuna 1 tatlı kaşığı nişasta ve az şeker ilavesiyle sos yaptım... yapılışı süt ,pirinç unu ve şeker iyice karıştırılır..... orta ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirilir.... kaynadıktan sonra ılınması için ocaktan alınır...... ılınan muhallebiye bir kutu labne karıştırılır......kaselere paylaştırılır.. başka bir kapta su pekmez ve nişasta karıştırılarak pişirilir.... sosta piştikten sonra muhallebilerin üzerine dökülür...... Alıntıdır.