Pınar Kür- Bir Cinayet Romanı Cinayet romanına farklı bir yaklaşım.Kitapta aşk çoğu aşk romanından daha güzel anlatılmış, cinayet söz konusu olduğunda ise katil ve cinayetin nedeni oldukça usta bir şekilde kurgulanmış. Bu hikaye insanı alıp götürüyor ve hiç ummadığınız bir yerde bırakıyor. Kendi taramamdır iyi okumalar:Frnds: Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.
Sende mi tarayıcı ile yatıp kalkıyorsun mübarek Hız kesmeden hemde çok güzel kitaplarla şenlendiriyorsun listemi. Ellerine sağlık. Çok teşekkür ederim Pınar Kür okumayı çok severim. Hevesle liste başıma aldım bile.
Ellerine sağlık,coraline ye katılıyorum çok hızlı ve süper paylaşımlar yapıyorsun,daha diğer kitapları okuyamadım.
Çoooook teşekkür ederim. Ne kadar çok kaliteli kitap birikti, nereden başlayacağımı şaşırmış durumdayım. Ama bunları okumakta hiç acele etmeyeceğim, sindirerek okumaya niyetim var. Sana da kolay gelsin diyeyim bari, hız kesmeyeceksin gibi geliyor çünkü
çünkü 10 gün sonra işe döneceğim o yüzden sevdiğim kitapların çoğunu paylaşmak istiyorum, sanırım sonra bu kadar hızlı tarayamam